Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Τώρα «τρέχουν» αλλά είναι αργά: Ο Λευκός Οίκος διέρρευσε ότι αρνήθηκε επιπλέον βοήθεια στο καθεστώς Ζελένσκι (upd)

Τι μεταδίδει το NBC News Που στηρίζει τους Δημοκρατικούς

Τώρα «τρέχουν» αλλά είναι αργά: Ο Λευκός Οίκος διέρρευσε ότι αρνήθηκε επιπλέον βοήθεια στο καθεστώς Ζελένσκι (upd)

(Ανανέωση αρχικό κείμενο, 21:36) Προ της επικείμενη εκλογικής συντριβής της 8ης Νοεμβρίου για τις ενδιάμεσες εκλογές σε Κογκρέσο και Γερουσία (που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια αυτών των σωμάτων από τους Δημοκρατικούς) ο Λευκός Οίκος διέρρευσε συνομιλία σύμφωνα με την οποία ο Τ.Μπάιντεν αρνήθηκε να δώσει επιπλέον οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στον Β.Ζελένσκι.

Πριν αναφέρουμε τη συνομιλία που διέρρευσε να διευκρινίσουμε πως μόλις το 2% των Αμερικανών πολιτών ενδιαφέρεται για την τύχη του Β,Ζελένκι και της Ουκρανίας και το 78% απορρίπτουν την δωρεάν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια που παρέχουν οι ΗΠΑ στο καθεστώς.

Σύμφωνα με το NBC News που υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς, σε συνομιλία που κατεγράφη τον Ιούνιο, ο Τ.Μπάιντεν μόλις είχε τελειώσει να λέει στον Ζελένσκι ότι μόλις είχε δώσει το «πράσινο φως» για άλλο ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, όταν ο Ουκρανός άρχισε να απαριθμεί όλη την πρόσθετη βοήθεια που χρειαζόταν και δεν έπαιρνε.

Τότε, ο Μπάιντεν έχασε την ψυχραιμία του, λέγοντας, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του, πως «ο αμερικανικός λαός ήταν αρκετά γενναιόδωρος και η κυβέρνησή του και ο αμερικανικός στρατός εργάζονταν σκληρά για να βοηθήσουν την Ουκρανία», προσθέτοντας πως με αυτά τα δεδομένα, ο Ζελένσκι «θα μπορούσε να δείξει λίγη περισσότερη ευγνωμοσύνη».

Σύμφωνα με το NBC, η «σύγκρουση» αυτή αντανακλά την πρώιμη συνειδητοποίηση του Μπάιντεν ότι τόσο η υποστήριξη του Κογκρέσου όσο και η δημόσια υποστήριξη για την αποστολή δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία έχε αρχίσει να ξεθωριάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οκτώ ημέρες πριν τις εκλογές όμως είναι αυτό που λέμε «πολύ αργά για δάκρυα»: Η εκλογική συντριβή Μπάιντεν και Δημοκρατικών είναι προ πυλών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .