Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Φόρμουλα μαννόζης με κράνμπερρυ,

Φόρμουλα μαννόζης με κράνμπερρυ, μεθειονίνη και εκχύλισμα βοτάνων για τη διατροφική ενίσχυση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος.

Η μαννόζη είναι ένας απλός δισακχαρίτης που υπάρχει στην φύση σε πολλά φυτά, συμπεριλαμβανομένων και των μούρων κράνμπερρυ. Περνά μέσα από το ανθρώπινο σώματα, από τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη, παρασύροντας τυχόν βακτήρια του ουροποιητικού συστήματος,

χωρίς να μεταβολίζεται. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά του μικροοργανισμού E-Coli που αποτελεί από τα βασικά αίτια ουρολοίμωξης.

Το cranberry έχει αντισηπτικές ιδιότητες χάρη στις τανίνες που περιέχει, ενώ είναι ένα φυσικό διουρητικό που προλαμβάνει τις μολύνσεις του ουροποιητικού. Η μεθειονίνη είναι ένα αμινοξύ που έχει την ιδιότητα να μειώνει το ΡΗ των ούρων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ανάπτυξης βακτηρίων. Δρα προληπτικά στη νεφρολιθίαση. Το αρκτοστάφυλλο ή uva ursi είναι ένα φυσικό διουρητικό και αντιβιοτικό για το ουροποητικό σύστημα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό επίσης σε περιπτώσεις κυστίτιδας και λιθιάσεων του ουροποιητικού.

pharmacy128.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.