Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ηλικιακός ρατσισμός από ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ… ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ

Ηλικιακός ρατσισμός από ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νέα Σμύρνη

Πρωτοφανής ήταν η ενέργεια ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος έδιωξε ηλικιωμένο από το μαγαζί του με το αιτιολογικό ότι λόγω των χρόνων του δεν ταίριαζε με την… πολιτική και το προφίλ που ήθελε να πουλήσει.

Η ενέργεια αυτή του ιδιοκτήτη είναι η πιο ακραία έκφραση ηλικιακού ρατσισμού που είχε ως στόχο έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ζήτησε τίποτα περισσότερο από το να πιει ήσυχος τον καφέ του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χωρίς να φαντάζεται ότι θα εκδιωχθεί κακήν κακώς επειδή απλώς λόγω των χρόνων του έχει μάλλον πάψει να είναι λαμπερός και..

. μοδάτος.

Είναι επίσης μια προσβολή προς όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους πατεράδες και τους παππούδες μας, οι οποίοι έχυσαν τον ιδρώτα τους εργαζόμενοι για δεκαετίες ώστε να έχουν την δυνατότητα κάποια στιγμή να ξεκουραστούν και να απολαύσουν αμέριμνοι τον καφέ τους.

Τέλος η ενέργεια του ιδιοκτήτη της καφετέριας αποτελεί προσβολή στον ίδιο τον Άνθρωπο και στον κύκλο της ζωής. Το γήρας θα έρθει, ακόμη και για τη νεαρή σερβιτόρα που έδιωξε τον ηλικιωμένο εφαρμόζοντας την πολιτική του ιδιοκτήτη, και το μόνο αξιοπρεπές που μπορούν να κάνουν οι νεώτεροι είναι να δείξουν σεβασμό απέναντι στο αναπόφευκτο και στο δικό τους μέλλον.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτηση του στο Facebook ο Κωστής Πιερίδης, ο οποίος ήταν παρών την ώρα της εκδίωξης του ηλικιωμένου.

Διαβάστε την συγκλονιστική ανάρτηση του: 

Κατόπιν εορτής και με δικαιολογίες που δεν πείθουν κανέναν απάντησε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, μεταθέτοντας όλες τις ευθύνες σε έναν υπάλληλο του.

Δείτε την ανάρτηση του: 

Επιχείρησε μάλιστα να κάνει ρελάνς. Τηλεφώνησε στο Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει.. πάρτι για τους ηλικιωμένους βάζοντας μάλιστα και δικό του DJ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.