Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Η Πανάρχαια Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζεται για την τελική υποδούλωση των βροτών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στις 7 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες η ΕΚΤ και η Ευρωπαϊκή επιτροπή για τα χρηματοοικονομικά, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα τα Central Banks Digital Currencies (CBDC’s) δηλαδή τα επερχόμενα “ψηφιακά ευρώ”. Τα ψηφιακά ευρώ θα μπουν στην κυκλοφορία από το 2023 (περίπου την άνοιξη), με πλήρη ορίζοντα υλοποίησης την 1/1/2026. 
 
Οι πρώτες χώρες που θα λειτουργήσουν το εγχείρημα πιλοτικά, θα είναι σύμφωνα με όσα διαρρέονται και δεν διαψεύδονται, η Σουηδία και η Ολλανδία. Όταν τον Δεκέμβριο του 2020 η Λαγκαρντ* καλούσε σε δημόσια διαβούλευση για τα CBDC’s, είχα γράψει ότι ξεκινάει η μεγάλη νομισματική μάχη. Ίσως η “μητέρα των μαχών”...
 
Καταλαβαίνω ότι με όσα συμβαίνουν γύρω μας, η είδηση και η συνειδητοποίηση που περιγράφω, ότι πλέον θα περάσουμε στην “ψηφιακή νομισματική εποχή”, τους περισσότερους τους αφήνει παγερά αδιάφορους… Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτή η εξέλιξη.
 
Η προσωπική μου θεώρηση, είναι ότι συζητάμε για το τελευταίο στάδιο ψηφιοποίησης των ΠΟΛΙΤΩΝ, με φυσικό επακόλουθο την πλήρη ¨αιχμαλωσία” στον …”νομισματοκράτορα” που θα ελέγχει με το πάτημα ενός πλήκτρου ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!! (στην περίπτωση μας η ΕΚΤ).

Η πρόοδος σε ψηφιακές εφαρμογές και συνολικά στο web, μπορεί να βελτιώσει απίστευτα την καθημερινότητα μας. Το πρόβλημα ξεκινάει, όταν η ψηφιακή εξέλιξη γίνεται εργαλείο σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύομαι στο ελάχιστο. Το νέο ψηφιακό ευρώ, θα είναι ένα application στο κινητό σας.
Συνδεδεμένο απευθείας με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με ανώτατο καθημερινό και μηνιαίο όριο δαπανών ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης του καθενός.
 
Θα έχει “ευέλικτες” χρήσεις και “έξυπνους περιορισμούς”. Για παράδειγμα το ψηφιακό πορτοφόλι μιας έφηβης 15 χρονών, δεν θα έχει πρόσβαση σε αγορά προϊόντων καπνού. Απλά η συναλλαγή θα απορρίπτεται…Η μεταφορά χρημάτων επίσης από πορτοφόλι σε πορτοφόλι θα είναι άμεση και χωρίς διαμεσολάβηση κάποιας τράπεζας, πράγμα που θα μειώσει λογικά και τα κόστη για τους πολίτες…
Αυτά όμως είναι τα “νέα” της μιας πλευράς.
 
Τα ¨νέα” της άλλης, (της αθέατης), είναι η δυστοπία να μην έχεις καμία εξουσία διαχείρισης των χρημάτων σου
 
Η τελική φάση υλοποίησης του CBDC project, καταλήγει στην πλήρη κατάργηση των ΜΕΤΡΗΤΩΝ. Το επίσημο και ατράνταχτο αφήγημα θα είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η πάταξη της παραοικονομίας.
 
Να δώσω εδώ το στοιχείο, ότι η παραοικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται ετησίως στα 26 τρις δολάρια και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος οικονομολόγος για να καταλάβει ότι η μεν παραοικονομία ΔΕΝ θα σταματήσει να υφίσταται, αλλά αυτονόητα δεν θα συναλλάσσεται με κανενός είδους αντίστοιχο των CBDC’s ψηφιακό νόμισμα. (εδώ μπαίνει ο ρόλος των αποκεντρωμένων κρυπτονομισμάτων και το τρέχον ξεκαθάρισμα που έχει “βυθίσει” τον χώρο, αλλά δεν είναι της στιγμής)...
 
Δεν θα γράψω κάτι κοινότυπο ως επίλογο.
 
Αυτό που ήδη έγραψα και είναι ούτως η άλλως μακροσκελές, δεν είναι παρά ο “πρόλογος” για μια εναλλακτική νομισματική πρόταση που σύντομα θα κατατεθεί και δημόσια μέσα από έναν ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ πολιτικό φορέα που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.(και για να αφήσω και ένα υπονοούμενο)
 
Στοιχηματίζω ότι στις επόμενες εκλογές (αν γίνουν την άνοιξη), οι ηλικίες 17-30 θα ανεβάσουν το ποσοστό συμμετοχής από το 37% του 2019, στο 75%…😉 

Υ.Γ Μιλάμε για ΕΦΙΑΛΤΗ.!! Τα covid pass μπροστά σε αυτό, είναι παιδική χαρά...όμως άστους να νομίζουν ότι θα υποδουλώσουν τον άνθρωπο. Υπάρχει ένας Θεός (καθόλου από "μηχανής"), που τους αφήνει να σχεδιάζουν και έχει ξεκαρδιστεί ήδη στα γέλια..
 
* Η Λαγκάρντ απλώς αντιγράφει την Κίνα με τον ίδιο στόχο. Να συνεχίσει η παραγωγή της ψηφιακής ρεπλίκας των σημερινών νομισμάτων με τον ίδιο τρόπο. Από δάνεια, όπως γίνεται μετά το κόλπο γκρόσο του Νίξον το 71. Όπως η "πανδημία" ξεκίνησε από την Κίνα , έτσι η πανδημία αναδεικνύει για πρώτη φορά στην Ιστορία των βροτών την ύπαρξη Παγκόσμιας Κυβέρνησης, της αποκαλούμενης από το ιστολόγιο "Πανάρχαια Τάξη Πραγμάτων". Το πολίτευμα του Τυφώνα που σας λέγαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .