Δευτέρα, Νοεμβρίου 7

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την αποκάλυψη ότι βρίσκεται στη λίστα υποκλοπών

Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και τη φερόμενη συμμετοχή του στη λίστα παρακολουθήσεων του Μαξίμου. Τι έγραψε στην ανάρτησή του.

Ανάρτηση με την οποία σχολιάζει το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento, με τη λίστα με ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων που φέρονται να έπεσαν θύματα παρακολούθησης από το Predator, προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς το όνομά του βρίσκεται

μεταξύ των 33 προσώπων της λίστας.

Στη σχετική δημοσίευσή του ο γνωστός ηθοποιός γράφει πως "δεν έπεσε από τα σύννεφα". "Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε" αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια ζητά συγνώμη από τους φίλους και τους γνωστούς του που δεν θα τον βρίσκουν στο τηλέφωνο".

Η ανάρτησή του Λάκη Λαζόπουλου

 

 

"Δεν έπεσα από τα σύννεφα. γιατί δεν ανέβηκα. Παρακολουθώντας την αναπνοή μου επί 24 ώρες κάθε μέρα φαντάζομαι η δημοκρατία να διευρύνθηκε. Να με συγχωρούν οι φίλοι και οι γνωστοί μου που δεν θα με βρίσκουν στο τηλέφωνο. Ας αρκεστούμε σε αυτούς που με ακολουθούν σε αυτούς που διακριτικά ή αδιάκριτα κάθονται έξω από το σπίτι μου, σε αυτούς που σημαδεύουν τη Δημοκρατία κοιτώντας εμένα κατά πρόσωπο. Μόνο ευχαριστώ."

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την αποκάλυψη ότι βρίσκεται στη λίστα υποκλοπών

 news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .