Τρίτη, Νοεμβρίου 8

Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Μια νέα υπόθεση φονικής ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, καθώς ένας 81χρονος δολοφόνησε την 61χρονη σύζυγό του στην Μπούκα Μεσσήνης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Η τραγωδία που αποκαλύφθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι, όταν ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 81χρονος δράστης δολοφόνησε την 61χρονη σύζυγό του χτυπώντας την στο κεφάλι με βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι. 

Ο γιος του ζευγαριού ο οποίος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο της οικογένειας, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός της, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.

 

 

Το σπίτι του ζευγαριού
Το σπίτι του ζευγαριού

 

Φωτογραφία: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .