Σάββατο, Νοεμβρίου 5

Δείτε ποιο χρώμα πρέπει να βάλετε στη ζωή σας για να γίνεται πιο ευτυχισμένοι

xromata-sunaisthisia

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατανοήσουμε την προσωπικότητά μας – όχι πάντα αξιόπιστοι, αλλά διασκεδαστικοί. Ένας από αυτούς είναι το λεγόμενο χρωματοσκόπιο: ένα σύστημα που ανέπτυξε η αστρολόγος Michele Bernhardt.

Αφού συνδύασε τη θέση των άστρων με την αριθμολογία και τη θεωρία των χρωμάτων, η Bernhardt αντιστοίχισε ένα χρώμα με κάθε ημέρα του χρόνου, καταλήγοντας

σε 366 διαφορετικές αποχρώσεις (και για τα δίσεκτα έτη!).

Αν έχουμε γεννηθεί Ιανουάριο: Καραμέλα. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και συνεπείς.

Αν έχουμε γεννηθεί Φεβρουάριο: Λιλά. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν νιώθουμε μπερδεμένοι συναισθηματικά, για παράδειγμα δυσκολευόμαστε να ξεκόψουμε από κάποιον.

Αν έχουμε γεννηθεί Μάρτιο: Το τιρκουάζ του νερού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε έμπνευση ή κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση.

Αν έχουμε γεννηθεί Απρίλιο: Το κόκκινο της καυτερής πιπεριάς. Πότε έχουμε περισσότερο ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να γεμίσουμε με ενέργεια ή να διώξουμε μακριά το φόβο.

Αν έχουμε γεννηθεί Μάιο: Το πράσινο του γρασιδιού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε ισορροπία δυνάμεων και αναζωογόνηση.

Αν έχουμε γεννηθεί Ιούνιο: Το χρυσό. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν χρειαζόμαστε ένα «boost» στη μνήμη ή στις επικοινωνιακές δεξιότητές μας.

Αν έχουμε γεννηθεί Ιούλιο: Κοραλλί. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε αγάπη, φροντίδα και συναισθηματική θεραπεία, ιδιαίτερα σε εποχές αλλαγών και τραύματος.

Αν έχουμε γεννηθεί Αύγουστο: Φωτεινό πορτοκαλί. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν χρειαζόμαστε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα.

Αν έχουμε γεννηθεί Σεπτέμβριο: Το μπλε του υάκινθου. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας περισσότερη ηρεμία και οργάνωση.

Αν έχουμε γεννηθεί Οκτώβριο: Το γαλάζιο του ουρανού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε γαλήνη και τη χρυσή τομή ανάμεσα στο δούναι και το λαβείν.

Αν έχουμε γεννηθεί Νοέμβριο: Μπορντό. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε βοήθεια για να κάνουμε μια μετάβαση και να απομακρύνουμε τα συναισθηματικά εμπόδια ή για να ενισχύσουμε τη σεξουαλική επιθυμία μας.

Αν έχουμε γεννηθεί Δεκέμβριο: Βεραμάν. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν ταξιδεύουμε και εξερευνούμε ή ονειρευόμαστε μια πνευματική περιπέτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .