Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Παρών στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς

Παρών στην Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς 

Νέα γραφεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, ευάερα και ευήλια και σε περίοπτη θέση εγκαινίασε την Κυριακή στην Καλαμάτα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας ότι δε σκέπτεται ούτε να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική αλλά ούτε και να αφήσει τα τοπικά δίκτυα επιρροής του. 

Ο κ. Σαμαράς είναι βουλευτής Μεσσηνίας αλλά ως πρώην πρωθυπουργός δε χρειάζεται ψήφο για να εκλεγεί. 

Στα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων παραβρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που είχε έλθει από την Αθήνα.

Δεν παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Σύμφωνα με κάποιες φήμες ο Αντώνης Σαμαράς σκέπτεται να στηρίξει στην επόμενη εκλογή για περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη.

Και φυσικά δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια ο βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, αφού είναι γνωστή η αντιπαλότητά του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και βγήκε πρώτος στη Μεσσηνία ο κ. Σαμαράς, ως πρωθυπουργός κράτησε την έδρα της Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα ο  κ. Λαμπρόπουλος να μείνει εκτός Bουλής, αφού εξελέγη μόνο ένας από τη Μεσσηνία.

Κάτι που ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ξέχασε. Αντίθετα ξέχασε ότι προηγουμένως ο κ. Σαμαράς τον είχε διορίσει υφυπουργό Εθνικής Άμυνας. 

 https://antinews.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b1-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.