Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

ΔΤ_Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Clip News Α.Ε. και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ

 

Θεσσαλονίκη, 25 Νοεμβρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Clip News Α.Ε. και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

Συμφωνία για υλοποίηση δραστηριοτήτων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος

Η Clip News Α.Ε. υπέγραψε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), στο οποίο προσφέρει χορηγικά υπηρεσίες αποδελτίωσης (monitoring).

Το Μνημόνιο υπογράφηκε στα γραφεία του ΠΣΣΕ μεταξύ του Προέδρου του, Ηλία Δημητρίου, και της Αντιπροέδρου της Clip News, Κατερίνας Κεχαγιά. Με το Μνημόνιο καθορίζονται οι τομείς και οι μορφές συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

«Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσουμε διαρκώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο με ευρύ αποτύπωμα σε όλους τους τομείς. Είναι χαρά μας να συμπράττουμε με το ΠΣΣΕ, έχοντας βάλει ήδη στο τραπέζι ιδέες για από κοινού δράσεις», δήλωσε η κα Κεχαγιά.

Από την πλευρά του, ο κος Δημητρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη της εταιρείας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ως προς το επικοινωνιακό πλάνο του Συμβουλίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου του ΠΣΣΕ, αλλά και της αξίας του εθελοντικού τομέα στην κοινωνία.


Η Clip News Α.Ε., η κορυφαία εταιρεία Αποδελτίωσης και Media Analysis στην Ελλάδα, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά της Κύπρου. Από το Σεπτέμβριο του 2022 και μετά από συμμετοχή της σε δημόσιο διαγωνισμό, η εταιρεία απέκτησε νόμιμα από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου το δικαίωμα να παρέχει τις υπηρεσίες αποδελτίωσης, report και ανάλυσης από όλα τα μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) των μελών του.

Το ΠΣΣΕ, ως το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα Εθελοντικής Προσφοράς στην Κυπριακή Δημοκρατία, βάσει νομοθεσίας, μετρά ήδη 50 χρόνια προσφοράς και περισσότερα από 400 μέλη εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων.

 

Σχετικά με την Clip News

Η εταιρεία Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς Media Analysis και Monitoring από το 1992, παρέχοντας απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Το 2002, η Clip News ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), προσφέροντας υπηρεσίες monitoring από όλο τον κόσμο. Η Clip News χρησιμοποιεί τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence, καλύπτοντας και τις τρεις προσεγγίσεις της δημοσιότητας στον χρόνο: Proactive, Reactive, Predictive.

Επικοινωνία

Clip News

Νίκη Αξιώτη

Communications & Content Manager

Email: axioti@clipnews.gr

Τηλ: 210 70 11 143

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .