Τετάρτη, Νοεμβρίου 16

Eπικό βίντεο: Κωστής Χατζηδάκης – Τα έχασε όταν ρωτήθηκε αν έχει ένσημα

δωσδω

Σε ιδιαίτερα αμήχανη θέση φάνηκε να ήρθε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χατζηδάκης ρωτήθηκε σήμερα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά για την εν λόγω λίστα, με τον ίδιο να απαντά πως δεν πιστεύει ότι παρακολουθείτο από τον πρωθυπουργό, προβάλλοντας τη μακρόχρονη -ήδη από τα φοιτητικά τους χρόνια- γνωριμία τους, ως επιχείρημα.

Ισχυρίστηκε δε, ότι δεν έχουν δημοσιευτεί στοιχεία που να στηρίζουν τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, παραβλέποντας ωστόσο ότι οι οποιεσδήποτε καταγραφές ή συνομιλίες που μπορεί να έχουν στα χέρια τους οι ρεπόρτερς της εφημερίδας δεν μπορούν να δημοσιευτούν, καθώς πρόκειται για υλικό προσωπικών δεδομένων.

Η μεγαλύτερη στιγμή αμηχανίας, ωστόσο, ήρθε όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Χατζηδάκη αν έχει μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον υπουργό να χάνει σχεδόν τα λόγια του, ψελλίζοντας ορισμένα «εεε», από αμηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .