Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

H Ντορέττα Παπαδημητρίου στην Αλσατία με το γιο της, Φίλιππο

«Πόσο μου αρέσει να ταξιδεύω με τα παιδιά μου».

@dorettapapadimitriou_official

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram όπου, με μαγευτικό φόντο ένα γραφικό σοκάκι της Αλσατίας, ποζάρει με τον γιο της, Φίλιππο, σε ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ όπου η 43χρονη μαμά και το παιδί μοιάζουν σχεδόν συνομήλικοι. Στη λεζάντα γράφει: «Πόσο μου αρέσει να ταξιδεύω με τα παιδιά μου. Να γνωρίζουμε τον κόσμο, να δημιουργούμε αναμνήσεις. Αξία ανεκτίμητη». Και ποιος θα διαφωνούσε μαζί της, ειδικά καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν;

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, με τον πρώην σύζυγό της, τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Πηλαδάκη.

Είχε προηγηθεί μια ακόμα μαγευτική ανάρτηση από το ταξίδι τους, στη Γαλλία και στη Γερμανία, όπου η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει σε δρόμο της Χαϊδελβέργης και στις επόμενες δείχνει λίμνες, γραφικές προσόψεις μαγαζιών και πανοραμικές όψεις της πόλης. Αυτή τη φορά, έγραψε: «Αυτή η πόλη είναι σαν από παραμύθι. Σαν να περπατάς μέσα σε ένα πίνακα ζωγραφικής».

 

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.