Τρίτη, Νοεμβρίου 29

Μητσοτάκης και Τσίπρας θέλουν να εμφανιστούν στο Maestro ενόψει των εκλογών


Καθώς η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κηρύσσει την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την εμφάνισή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Άσ΄ το καλύτερα” -και να ετοιμάζεται για τηλεοπτικές εμφανίσεις δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και την Τατιάνα Στεφανίδου-, αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησαν από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να εμφανιστούν στο Maestro, για να εκτινάξουν τα ποσοστά τους.

Αρχικά, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που εξέφρασε στους συνεργάτες του την επιθυμία να εμφανιστεί στο Maestro, γιατί το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επηρεάζει τους νέους και έχει πολιτικοποιηθεί.

Πράγματι, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να περνάει ακόμα την γαϊδουροεφηβεία αλλά τώρα πια δεν πηδάει μάνες, ενώ η πολιτικοποίησή του φαίνεται από το γεγονός πως δεν αντιγράφει πια τα Φιλαράκια αλλά τον Μπουνιουέλ, τον Λάνθιμο, τον Ταραντίνο και όλες τις πετυχημένες σειρές του Netflix.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε μέσω Predator πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να εμφανιστεί στο Maestro, και πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Παπακαλιάτη για να του ζητήσει να εμφανιστεί αυτός στο Maestro.

Ο Παπακαλιάτης νόμισε πως του κάνει φάρσα ο Γιώργος Μητσικώστας και έκλεισε το τηλέφωνο.


Αμέσως μετά, του τηλεφώνησε μια παλιά του γκόμενα που δουλεύει στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και του είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να εμφανιστεί στο Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεώρησε πως η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα θα δώσει ώθηση στο Maestro -που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix- και απάντησε πως ξεκινάει αμέσως να γράφει ένα ρόλο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα υποδύεται τον ετεροθαλή αδελφό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που είναι Βρετανός -αλλά μιλάει σπαστά αγγλικά- και καταφθάνει στους Παξούς, με την πρόθεση να γίνει δήμαρχος του νησιού και να παίρνει αποφάσεις με δημοψηφίσματα, αλλά ερωτεύεται την γυναίκα του αδελφού του και κάνει έρωτα μαζί της στον γυναικωνίτη της εκκλησίας, αλλά να μη σας γράψω όλη την υπόθεση για να το απολαύσετε όταν θα δείτε αυτό το επεισόδιο στην τηλεόραση.

Η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα παίξει στο Maestro θύμωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που άρχισε να ψάχνει τα βίντεο και τις ηχογραφήσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -που έχει μέσω του Predator- για να τον εκβιάσει, αλλά ο Χριστόφορος δεν έχει κάνει τίποτα μεμπτό γιατί μπορεί να είναι έξαλλος στα σενάριά του αλλά στη ζωή του είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με τις πυτζάμες, τρώει γιαουρτάκια και σούπες, και κοιμάται με τις κότες.

Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνειδητοποίησε πως δεν έχει ελπίδα να παίξει στο Maestro -και πως τον ρόλο τον πήρε οριστικά ο Αλέξης Τσίπρας-, αποφάσισε να παίξει στον “Σασμό”, ένα δημοφιλές σίριαλ στο οποίο ο ένας γ@μάει τη γυναίκα του άλλου, και ταιριάζει απόλυτα στον Μητσοτάκη γιατί ο Μητσοτάκης γ@μιέται.

(Αυτό το κείμενο το έγραψα στο σπίτι του Χριστόφορου Ζαραλίκου -εδώ μου ήρθε η ιδέα-, με τη βοήθεια του Χριστόφορου και της οικογένειάς του. Μαντέψτε ποια φράση του κειμένου ανήκει στον Χριστόφορο.)

 https://pitsirikos.net/2022/11/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .