Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Tου Νίκου Νικολόπουλου : ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;

Είναι σίγουροι ότι θέλουν στοιχεία και αποδείξεις; 

Είναι σίγουροι ότι θέλουν για παράδειγμα, να δουν και συνομιλίες μεταξύ υπουργών και επιχειρηματιών, ή υπουργών και… φίλων τους.  

Βίντεο και ηχογραφήσεις; 

Γιατί αυτά αποτελούν απόδειξη.

Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον Πρωθυπουργό που μας έχει συνηθίσει, σε διαγγέλματα του τύπου «Συμπολίτες μου»…& «Εγώ» … για θέματα μετρίου ενδιαφέροντος και που τώρα στο ζήτημα

των τηλεφωνικών υποκλοπών, κρύβεται από τις εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων και του Ευρωκοινοβουλίου αφήνοντας τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να εκτίθεται.

Ο Μητσοτάκης με αυτή την συμπεριφορά του, αναβαθμίζει τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις σε βεβαιότητα.

Όλοι οι παράγοντες της δημόσιας ζωής σήμερα συμφωνούν, πως έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την δημοσιοποίηση της λίστας της ντροπής και της υποκλοπής.

Πανικός επικρατεί στο Μαξίμου και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά, από την ώρα που έγινε τοις πάσι γνωστό πως Πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του Predator.

Ιδιωτικές, επαγγελματικές, πολιτικές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις είναι στα χέρια τρίτων, που μπορούν να τις μετατρέψουν σε χρήμα ή και πολιτική αρνητική επιρροή.

«Καταιγιστικό» είναι και το κύριο άρθρο της «Καθημερινής», με την απόλυτα φιλική προς τον Μητσοτάκη εφημερίδα να προειδοποιεί, για τις επιπτώσεις αν δεν διαλευκανθεί πλήρως και εις βάθος η υπόθεση.

Η εικόνα λοιπόν μίας χώρας, που αποδεδειγμένα παρακολουθούνταν ο πρόεδρος του 3ου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος και πιθανά, καθοριστικός μετεκλογικός παράγοντας, σε συνδυασμό με τα αναπάντητα ερωτήματα για την χρήση λογισμικών παρακολούθησης αξίας εκατομμυρίων ευρώ, είναι βέβαιο ότι δεν συνάδει με αυτή μιας σύγχρονης δημοκρατίας.

Ο Μητσοτάκης ο νεότερος, ξεπέρασε τον «Αρχιερέα της διαπλοκής» και καθοδηγητή του Σημίτη.

Επαξίως θα αποκαλείται «Πατριάρχης των παρακολουθήσεων » και θα αναγράφεται με μελανά χρώματα στην ιστορία του τόπου.

Ο Μητσοτάκης ο Β’ ο μικρός, ο οποίος με δικό του νόμο έγινε Κ.Υ.Πατζης και έδρασε ως ανισόρροπος, αφού μέσω της ΕΥΠ παρακολουθούσε πιο πολλούς δικούς του, από τους αντιπάλους του!

Αυτό προκύπτει από τη λίστα με τα ονόματα.

Διαβάζουμε επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μεγαλοσχήμονες υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που είτε γιατί θεωρούνταν ως «ανεπιθύμητοι» για τον πρωθυπουργό, είτε «επικίνδυνοι» με τη συμπεριφορά τους, είχαν τεθεί σε παρακολούθηση από το σύστημα Μητσοτάκη.

Ακόμα και πρώην Πρωθυπουργούς και Αρχηγούς της ΝΔ μαγνητοφωνούσαν και κατέγραφαν.

Οι παρακολουθήσεις σύμφωνα με όσα μας πληροφορούν, δεν γίνονταν μόνο για να καταγραφούν τα πολιτικά δεδομένα, αλλά και για να εξασφαλιστούν προσωπικά στοιχεία που θα υποβοηθούσαν, σε εκβιασμούς και χειραγωγήσεις.

Από τις πλέον χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις δύο στελεχών της κυβέρνησης, που αποχώρησαν μετά από διαφωνία με το Μητσοτάκη.

Μάλιστα ένας από αυτούς, στήριξε την ανάγκη διαλεύκανσης μιας σκανδαλώδους υπόθεσης και αμέσως μετά τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Στα τρία χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη, ζούμε την αντιστροφή της νομιμότητας και της πραγματικότητας.

Αντί να διωχθούν οι υπεύθυνοι των εγκλημάτων κατά της Δημοκρατίας, φυγαδεύονται από το κάδρο ενώ κατηγορούνται, όσοι αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Μέχρι σήμερα η έρευνα, δεν στρέφεται στις υποκλοπές αλλά στα θύματα των υποκλοπών και σε όσους κάνουν την έρευνα.

Η Δικαιοσύνη προκλητικά, αφήνει έξω από την έρευνα αυτούς που παρακολουθούσαν αλλά και τους πολιτικούς τους εντολείς.

Η νέα αποκάλυψη της λίστας της ντροπής, θέτει τον καθένα και φυσικά τους θεσμούς, μπροστά στις ευθύνες τους.

Όταν η αποκάλυψη ενός εγκλήματος, αντιμετωπίζεται όπως η διάπραξή του, τότε σε κυβερνούν εγκληματίες" έγραψε ο Edward Snowden.

Στα αλήθεια αναρωτιέμαι δεν κατανοούμε, πως όσο παραμένουμε άφωνοι και παθητικοί για τα «μεγάλα», όπως τα ατομικά μας δημοκρατικά δικαιώματα, τόσο θα διογκώνονται ανεμπόδιστα τα «μικρά»;

 

Τους παρακολουθούσε ο Πρωθυπουργός τους και το μαθαίνουν!

Και ούτε μια αντίδραση.

Ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας.

Ούτε ένας ψίθυρος.

Ούτε μια διάψευση.

Ούτε μια παραίτηση.

Τόση ανανδρία, τόση δειλία ή ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τους κρατάει;

Γιατί τόση απάθεια;

Πού οφείλεται η εμπεδωμένη αδράνεια;

 

Και αν οι μεγαλύτεροί μας είναι βιολογικά ανήμποροι και θεωρούν ότι εξόφλησαν το χρέος τους απέναντι στη Χώρα, κινητοποιούμενοι στη μεταπολίτευση, τότε εμείς, τι δικαιολογία επιστρατεύουμε πέραν του κυνισμού μας;

Βγήκαν στη φόρα οι αντιδημοκρατικές μέθοδοι και οι ιδιοτελείς σκοπιμότητες των μελών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ, μαζί και οι ανήθικες διαπλεκόμενες σχέσεις με κάποιους παρακολουθούμενους.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση θέτει ζήτημα δημοκρατίας ενόψει (και) της προεκλογικής χρονιάς που έρχεται.

Όλα τα κόμματα έχουν καταδικάσει ως ανεπαρκή τον τρόπο που διερευνήθηκε σε πολιτικό επίπεδο η υπόθεση, μέσω της Εξεταστικής Επιτροπής.

Στα «φρέσκα» ονόματα που είδαμε στις λίστες διαβάζουμε, να περιλαμβάνονται και τρανταχτά ονόματα επιχειρηματιών, οι οποίοι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση μέσω κακόβουλων λογισμικών που αποστέλλονταν, σε στενούς τους συνεργάτες.

Η πιο κραυγαλέα και ταυτόχρονα επικίνδυνη πολιτικά - για ευνόητους λόγους – για την κυβέρνηση, είναι η περίπτωση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον, σύμφωνα με το documentonews, παρακολουθούσαν μέσω δύο στενών συνεργατών του, του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρου Καρυπίδη, αλλά και του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, στόχοι παρακολούθησης ήταν επίσης και τρεις διευθυντές εφημερίδων με φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ένας από αυτούς αποτελεί στιβαρό πρόσωπο της δημοσιογραφίας, το οποίο έχει ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για θέματα Δημοκρατίας.

Και ερωτώ απλά τους ακόμη νεώτερους, τους σημερινούς 20άρηδες και 30αντάρηδες:

Τι είναι ικανό εάν ούτε και οι παρακολουθήσεις να σας βγάλει από το τέλμα της απάθειας, από τη βολή του καναπέ;

Αποκλείετε απαντώ προκαταβολικά να θέλετε να κάνετε τα χαζά ή και να χαζογελάτε τρώγοντας λωτούς;…

Ρωτώ πιο έντονα λοιπόν: «σας καλύπτει το GNTM και το SURVIVOR;

Έχετε αντιληφθεί ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν σας κατατάσσει στους επιζώντες, αλλά στα zombie των 650 ευρώ;»

 Ρωτώ προκαλώντας σας:

Αλήθεια απαντήστε με τούτα και τόσα άλλα πράγματα που πάνε στραβά και με τις θεσμικές λειτουργίες του πολιτεύματος, να μην έχουν έως στιγμής κατορθώσει να φωτίσουν την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μετά τις νέες αποκαλύψεις που μας προειδοποιούν, για τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η Δημοκρατία εσείς δεν διαμαρτύρεστε;

Δεν εξοργίζεστε που η κυβέρνηση δεν διαψεύδει, τις παρακολουθήσεις των διακεκριμένων προσώπων που δημοσίευσε το Documento, αλλά λέει ότι τις υποκλοπές τις έκαναν κάτι ιδιώτες.

Αλήθεια ως δημοκρατικοί πολίτες εσείς, δεν εξοργίζεστε που το ΜΑΞΙΜΟΥ προσπαθεί να πλασάρει το επιχείρημα, ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και δεν υπάρχουν αποδείξεις, όταν ο Μητσοτάκης, έδιωξε τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, γιατί όπως είπε σε συνέντευξη στη Sunday Times, είχε ευθύνη για όλα αυτά;

Η καριέρα του ως κοριού είναι δεδομένη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .