Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 16χρονου Ρομά: Ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει – Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου

ΣΧΟΛΙΟ:Και οι Έλληνες φτωχοί είναι αλλά δεν κάνουν αυτό που έκανε ο 16χρονος , πρέπει να σέβονται τους νόμους να μην είναι παραβατικοί να μην κλέβουν, καλύτερα να έλεγε δεν έχω να πληρώσω τι θα του έκαναν; Ούτε θα κινδύνευε την ζωή του και δεν θα γινόταν  τίποτα.

«Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί» είπε συγκινημένος

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 16χρονου Ρομά: Ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει – Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου

Δικαίωση για τον 16χρονο γιο τους που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη και δίνει μάχη για τη ζωή του ζητούν οι γονείς του. «Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου» είπε αναφερόμενος στον άνδρα της Αστυνομίας ο πατέρας του.

Οι γονείς του 16χρονου Ρομά παρουσιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (7/12) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σε τραγική κατάσταση όπου συνοδεία του δικηγόρου τους δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή), εναντίον του 32χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου

πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης και απολογείται την Παρασκευή.

«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε ένα 16χρονο. Το μεγάλωσα με τη φτώχεια μου. Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί» είπε συγκινημένος ο πατέρας του ανήλικου.

«Έκανε αυτό που έκανε και ζητάμε συγγνώμη. Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να το πυροβολήσει και να το σκοτώσει» τόνισε.

Ο πατέρας του 16χρονου μίλησε για τους Ρομά που έχουν ξεσηκωθεί μετά τον πυροβολισμό του ανήλικου και τους ευχαρίστησε.

«Θέλω δικαίωση» είπε η μητέρα του παιδιού λέγοντας πως ο γιος της είναι χάλια.

Σχολιάζοντας τον πυροβολισμό που δέχθηκε ο ανήλικος, ο δικηγόρος της οικογένειας, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, έκανε λόγο για «ευθεία βολή που βρίσκει τον Κώστα στο πίσω μέρος του κεφαλιού». Καταλόγισε στην ΕΛ.ΑΣ. «απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης», ενώ για την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο, τόνισε πως «το μόνο που αναφέρεται είναι η προσπάθεια εμβολισμού και δεν αναφέρεται το γεγονός ότι το παιδί τραυματίστηκε συνεπεία του πυροβολισμού».

της Αστυνομίας για το αιματηρό επεισόδιο, τόνισε πως «το μόνο που αναφέρεται είναι η προσπάθεια εμβολισμού και δεν αναφέρεται το γεγονός ότι το παιδί τραυματίστηκε συνεπεία του πυροβολισμού».
Tnewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .