Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Έχω ψυχοσωματικό εδώ και 4 χρόνια»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Έχω ψυχοσωματικό εδώ και 4 χρόνια»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα απαιτητικά γυρίσματα που είχαν οι καθημερινές σειρές στις οποίες συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, ενώ τοποθετήθηκε και σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με το κίνημα του «MeToo».

Σχετικά με τις καθημερινές σειρές στις οποίες συμμετείχε και στην κούραση που βίωσε, η Ντόρα Μακρυγιάννη δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο και γι’ αυτό μου ήρθε και το ψυχοσωματικό, έχω βούισμα, έχω ένα βουητό 4 χρόνια τώρα. Είναι δύσκολο πολύ, τρέλα, αλλά προσπαθώ πια και το διαχειρίζομαι. Πιέστηκα πάρα πολύ από μεριάς μου. Όταν σου δίνεται ένας πρωταγωνιστικός ρόλος, έχεις μια μεγάλη ευθύνη» ανέφερε η Ντόρα Μακρυγιάννη.


 

Σχολιάζοντας το κίνημα του Metoo, η ηθοποιός είπε: «Mίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσα, γιατί ένιωσα ότι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα. Ξαφνιάστηκα με το #Metoo, με το πόσα άτομα μπορεί να έχουν κακοποιηθεί από 1 άτομο. Δεν υπάρχει το “γιατί τώρα;”, οπότε βρει τη δύναμη θα το πει» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ασυγχώρητο για όσους έχουν βρεθεί μπροστά σε κακοποίηση και δεν έχουν βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .