Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Φωτεινή Πιπιλή για το επεισόδιο στη Βουλή: «Μου έκανε αισχρό νόημα ότι ήμουν πιωμένη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, λίγες ημέρες μετά από το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο. Απλώς λόγω εικόνας και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, γιατί δεν ήξερε ότι εγώ δεν πήγαινα για καβγά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και για τον συγκεκριμένο χυδαίο βουλευτή των Σερρών, τον Αβραμάκη…

Εγώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, όταν είδα το αισχρό του νόημα ότι είμαι πιωμένη, αμέσως στο μυαλό μου μού ήρθε όλο αυτό που τράβηξα με τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή.

Κατευθύνθηκα με γρήγορο βηματισμό στον Αβραμάκη για να του πω αυτά που πρέπει εκείνη τη στιγμή, προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου αλλά και την αξιοπρέπεια του χώρου της Βουλής, ότι απλώς είναι ένας χυδαίος Χρυσαυγίτης του ΣΥΡΙΖΑ και δεν του επιτρέπω εγώ αυτό. (…) Είδα στο μουλωχτό να μου κάνει αυτό το νόημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσω εκείνη τη στιγμή, πολύ συνειδητά», ξεκαθάρισε η Φωτεινή Πιπιλή.

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.