Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Babylon: Μάργκοτ Ρόμπι, Μπραντ Πιτ και Ολίβια Ουάιλντ στην πρεμιέρα της ταινίας

Οι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης ταινίας περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλας 

babylon-premiere
Η Μάργκοτ Ρόμπι, η Ολίβια Γουάιλντ και ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη ταινία «Babylon» και οι τρεις Χολιγουντιανοί ηθοποιοί εντυπωσίασαν το κοινό, περπατώντας στο κόκκινο χαλί ντυμένοι... στα μαύρα. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στο Λος Άντζελες.

Η Ρόμπι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια μαύρη, γεωμετρική τουαλέτα που κάλυπτε μέχρι και το κεφάλι της, χωρίς έντονο μακιγιάζ, ενώ η ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Στο πλευρό της μάλιστα βρέθηκε και η εξίσου εντυπωσιακή μητέρα της, Σάρι Κέσλερ.
Ο Μπραντ Πιτ με κομψό σμόκιν, η Ολίβια Ουάιλντ με μια επίσης εντυπωσιακή τουαλέτα και έντονο smokey eyes, η Ελ Φάνινγκ με ένα μαύρο φόρεμα και ο Τόμπι Μαγκουάιρ τράβηξαν επίσης πάνω τους όλα τα φλας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο 

Brad_Pitt3232
Mπραντ Πιτ
Margot_Robbie
Μάργκοτ Ρόμπι
Olivia_Wilde
Ολίβια Γουάιλντ
SPL5510232_007
SPL5510232_022
Brad_Pitt



Elle_Fanning
Ελ Φάνινγκ
Tobey_Maguire
Τόμπι Μαγκουάιρ





To «Babylon»
Ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σερ Σαζέλ, ο οποίος έλαβε Όσκαρ για το «La La Land», επιστρέφει με μία αναδρομή στο παλιό Χόλιγουντ και πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Τόμπι Μαγκουάιρ. Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ, ξένα σάιτ κάνουν λόγο για έναν από τους βασικούς διεκδικητές Όσκαρ το 2023.

Το «Babylon» έχει διάρκεια κάτι παραπάνω από 3 ώρες και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου. Στις 6 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να ξεκινήσει τις προβολές σε όλα τα σινεμά.

Κλείσιμο
BABYLON | Welcome to Babylon Featurette (2022 Movie) - Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire

H ταινία αποτελεί μια ωδή στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, τότε που γινόταν η μετάβαση στις ομιλούμενες ταινίες. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Σαζέλ, οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι καρικατούρες πραγματικών αστέρων της εποχής. Για παράδειγμα ο χαρακτήρας του Πιτ είναι εμπνευσμένος από τους Τζον Γκίλμπερτ, Κλαρκ Γκέιμπλ και Ντάγκλας Φέρμπανκς, ενώ της Ρόμπι εμπνέεται από τις Κλάρα Μπόου, Τζιν Ίγκελς, Τζόαν Κρόφορντ και Άλμα Ρούμπενς.


Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το «Babylon» πληροί πολλές από τις προδιαγραφές για να οδηγηθεί στην κούρσα των Όσκαρ.

Φωτογραφίες: Billy Bennight/AdMedia / SplashNews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .