Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30

Αναστάσιος Λαυρέντζος: Θέλουν να μας μετατρέψουν σε χώρα - «καταυλισμό»


 Εθνικό μας ζήτημα είναι πώς θα βγούμε από το δημογραφικό αδιέξοδο

Την άποψη ότι «το πολιτικό σύστημα έχει κάνει ό,τι μπορεί για να επιδεινώσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα» εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Review» o συγγραφέας και ειδικός διαχείρισης κινδύνων, Αναστάσιος Λαυρέντζος.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι: «το πολιτικό σύστημα της χώρας είχε άλλες προτεραιότητες από αυτές που θα έπρεπε».

«Η χρεωκοπία της χώρας ήταν νομοτελειακή για όποιον ήξερε στοιχειώδη οικονομικά. Εισήγαγαν τον όρο “διαπλοκή” για να δείξουν τη στενή σχέση πολιτικής και οικονομικών συμφερόντων. Οι πολιτικές ευθύνες των τελευταίων κυβερνήσεων για τη σημερινή κατάσταση είναι πολλές», αναφέρει σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Ο Αναστάσιος Λαυρέντζος προσθέτει μεταξύ άλλων πως: «Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ είμαστε ο πέμπτος πιο γερασμένος πληθυσμός στον κόσμο».

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στα ελληνοτουρκικά

«Θέλουν να μας μετατρέψουν σε χώρα καταυλισμό για να ελέγχουν τη μαζική μετανάστευση», υποστηρίζει προσθέτοντας ότι «χρειαζόμαστε εθνική δημογραφική πολιτική και εθνική μεταναστευτική πολιτική».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή Review:

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/7140325_anastasios-layrentzos-theloyn-na-mas-metatrepsoyn-se-hora-kataylismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .