Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12

Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα

 ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ- ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ


Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, μελών της οικογενείας της και του συζύγου της, με εντολή που έδωσε  ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ο κ. Βουρλιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη στην κίνηση αυτή  προκειμένου να διασφαλιστούν περιουσιακά στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες

δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια).

 https://www.zougla.gr/politiki/article/desmevete-i-periousia-tis-kaili-stin-elada

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .