Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Η Εύα Καϊλή μεταφέρθηκε σε άλλες φυλακές στις Βρυξέλλες - Αρνήθηκε να παραιτηθεί

Η Εύα Καϊλή μεταφέρθηκε σε άλλες φυλακές στις Βρυξέλλες - Αρνήθηκε να παραιτηθεί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Σεν Ζιλ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στις νέες φυλακές που δημιουργήθηκαν στην περιοχή Haren, στο βορειοανατολικό άκρο της περιφέρειας των Βρυξελλών. Προς το παρόν η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή, σύμφωνα με ανταποκρίτρια της

ΕΡΤ.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην αυριανή απόφαση του δικαστή, εάν θα την αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ή αν δεν της επιτρέψει να βγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δικηγόρο ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και θεωρείται από τους κορυφαίους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει μια τέτοια υπόθεση με έναν δικαστή πάρα πολύ αυστηρό. Θεωρείται από τους πιο ακέραιους σε περιπτώσεις οικονομικών εγκλημάτων, οπότε χρειαζόταν και έναν πολύ ισχυρό δικηγόρο. Ο δικηγόρος της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ο Αντρέ Ριζόπουλος.

Παράλληλα, υπάρχει μια πληροφορία που λέει ότι -μέσω του δικηγόρου της- της ζήτησαν να παραιτηθεί και η κα Καϊλή αρνήθηκε.

Όσον αφορά στο Στρασβούργο, η Διάσκεψη των Προέδρων επισήμως θα γίνει το πρωί της Τρίτης, αλλά στην αρχή της Ολομέλειας θα έχουμε τοποθέτηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των αρχηγών των πολιτικών ομάδων σε σχέση με την υπόθεση. Η Διάσκεψη των Προέδρων δεν έγινε τη Δευτέρα, γιατί με βάση το καταστατικό πρέπει να είναι μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Οπότε είναι ένα ζήτημα το οποίο προσπαθούν να λύσουν.

Πηγή: ΕΡΤ

 

 https://www.zougla.gr/politiki/article/i-eva-kaili-metafer8ike-se-ales-filakes-stis-vrikseles---arni8ike-na-pareti8i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.