Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε μεταξύ αλλων για την κόρη της, Μαρία Χάνου ενώ αποκάλυψε πως δεν θέλει να συνεργαστούν μαζί στο θέατρο.

«Με παίρνουν συνάδελφοι και μου λένε ότι είναι με την κόρη μου, είτε συνεργάζονται είτε κάτι άλλο και επειδή με τον Ταξιάρχη την περνάμε παντού μαζί την γνωρίζουν πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου


Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ με την κόρη μου γιατί δεν ήθελε καθόλου. Όταν έμαθα ότι θα δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή έβγαλα καπνούς. Εγώ πίστευα ότι είναι μια εργασία που διαλέγει επειδή είναι και οι δύο γονείς ηθοποιοί», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Όταν ήθελα να γίνω και εγώ ηθοποιός, η μάνα μου είχε αντιδράσει. Όλοι κάνουμε τα ίδια με τους γονείς μας», πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.