Σάββατο, Δεκεμβρίου 3

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο αρχιερέας της διαπλοκής.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν προέβη σε τόσο άθλιες πράξεις και δεν επιδόθηκε με τόση επιμονή στην συγκάλυψη της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι πολιτικά χυδαίος,πολιτικά ύπουλος, αυταρχικός, ελιτιστής και πολιτικός αμοραλιστής. Η πολιτική του παρουσία μολύνει τον δημόσιο βίο και προσβάλλει

τους δημοκρατικούς θεσμούς. Ο κύριος Μητσοτάκης υπονόμευσε και υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα με χίλιους τρόπους.  Κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα για να πλουτίσουν οι ολιγάρχες φίλοι του, οι κομματικοί του εγκάθετοι και οι διάφορες γαλάζιες παρέες. Προστάτευσε τα καρτέλ του πετρελαίου και της ενέργειας. Καταστρατήγησε τα ανθρώπινα δικαιώματα κατά την διάρκεια της πανδημίας.  Άφησε τις "ανθρωπιστικές" Μ.Κ.Ο. να δρουν ανεξέλεγκτες. Συνεχίζει την εφαρμογή του πλάνου της δημογραφικής εξαφάνισης και αντικατάστασης του ελληνικού έθνους. Προέβη σε χιλιάδες διορισμούς οπαδών της Ν.Δ. για να συντηρήσει την κομματική του βάση επιβαρύνοντας τον Έλληνα φορολογούμενο. Το καλοκαίρι του 2022 μέλη της κυβέρνησης του παραιτήθηκαν, καθώς ενεπλάκησαν σε σκάνδαλο υποκλοπών-παρακολούθησης πολιτικού αρχηγού.  Έκτοτε, δεκάδες δημοσιεύματα έχουν έρθει στο φώς της δημοσιότητας, τα οποία κάνουν λόγο για παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων, δικαστικών, στελεχών της κυβέρνησης και συγγενών τους. Κάποιοι πολιτικοί αναλυτές ισχυρίζονται πως ο σκοπός αυτών των παρακολουθήσεων από το Μαξίμου είναι ο εκβιασμός,ενώ άλλοι πως ο στόχος είναι να εποπτεύονται οι ενέργειες των υπουργών και να εξασφαλίζεται πως η προμήθεια από τις αναθέσεις θα μοιράζεται σύμφωνα με τις διαθέσεις του Μαξίμου. Τη βασιμότητα αυτών των καταγγελιών οφείλει να την αναζητήσει η δικαστική εξουσία, όταν αλλάξει η ηγεσία της.  

Σε εθνικό επίπεδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε έμπρακτα πως δεν τον ενδιαφέρει η δημογραφική ασφάλεια του Ελληνικού Έθνους και τα λαϊκά συμφέροντα. Εξάλλου, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι αντινατιβιστής. Κάποιοι εκφράζουν την το φόβο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Greek Insider,  που τοποθετήθηκε στην θέση του πρωθυπουργού από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ για να προετοιμάσει την Ελλάδα  για εμπλοκή σε πόλεμο κατά της "κακής" Ρωσίας. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να μας εμπλέξει σε έναν καλοσχεδιασμένο πόλεμο από τον οποίο δε θα αποκομίσουμε κανένα όφελος και τον οποίο δεν προκαλέσαμε. Οι "άνθρωποι" των ΗΠΑ γυρίζουν νυχθημερόν σαν φαντάσματα σε στρατηγικής σημασίας υπουργεία και στις στρατιωτικές μας δομές καταμετρώντας τα αποθηκευμένα πολεμοφόδια του στρατού μας. Όλα αυτά και άλλα πολλά έχουν γίνει με την προτροπή του και την συναίνεση του κυρίου Μητσοτάκη.

Πολλά θα γραφτούν στο μέλλον και πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια σχετικά με τις αμαρτίες και τα κρατικά εγκλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο ιστορικός του μέλλοντος, όμως, θα αναγκαστεί υπό το βάρος των ιστορικών αποδείξεων να καταλήξει στο ακόλουθο συμπέρασμα: “Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας αρχιερέας της διαπλοκής. Καταχρέωσε την χώρα του και προώθησε ακραίες πολιτικές αναδιανομής του δημοσίου πλούτου προς όφελος των οργανωμένων συμφερόντων, των οπαδών του και της διεφθαρμένης  οικονομικής ολιγαρχίας.”  

Ιωάννης Κ.Κανελλόπουλος

Δικηγόρος -Πολιτικός Επιστήμων/Πολιτικός Επικοινωνιολόγος.

Πολιτευτής Β'2 Αθηνών Δυτικός Τομέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .