Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Βαρουφάκης: Σχεδιασμένη πολιτική απομύζησης των μικρομεσαίων και της πλειοψηφίας της κοινωνίας υπέρ των ολίγων

Βαρουφάκης: Σχεδιασμένη πολιτική απομύζησης των μικρομεσαίων και της πλειοψηφίας της κοινωνίας υπέρ των ολίγων

Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της Πάτρας είχε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του την Παρασκευή στον εμπορικό σύλλογο της πόλης και στην ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών.

Όπως ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την συνάντησή του με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου, «η διαδικασία της ερημοποίησης, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει», χαρακτηρίζοντας ως «απάτη της κυβέρνησης, το δήθεν πλαφόν στην ενέργεια», ενώ υπογράμμισε

την ανάγκη «να καταργηθεί η ψευτοαγορά που έχει στηθεί στην ενέργεια».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε πως «όλα αυτά δεν συνιστούν αστοχίες, αλλά μια σχεδιασμένη πολιτική απομύζησης των μικρομεσαίων και της πλειοψηφίας της κοινωνίας υπέρ των ολίγων», προσθέτοντας ότι «αυτό κάνει η κυβέρνηση και γι' αυτό εμείς την ονομάζουμε 'Μητσοτάκης Α.Ε'».

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στην ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών, και όπως ανέφερε, «υπάρχει μια τεράστια αναντιστοιχία, ένα χάσμα μεταξύ του κεντρικού αφηγήματος της κυβέρνησης της 'Μητσοτάκης Α.Ε'. και των μνημονιακών κομμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η οικονομία, στην Πάτρα, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Αυτό ακριβώς καταδεικνύει την μεγάλη κρίση που συνεχίζει να υπάρχει παρά τις τυμπανοκρουσίες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του λοιπού μνημονιακού τόξου» σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.