Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκυλακάκη: «Καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Σκυλακάκη: «Καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού»

Εναντίον του «νεοφιλελεύθερου κ. Σκυλακάκη», στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τη δήλωσή του για τις αυξήσεις λογαριασμών του νερού από τους δήμους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «την ώρα που η ακρίβεια έχει διαλύσει του οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ο υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Θεόδωρος Σκυλακάκης καλεί τους δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού!»:

«Οι δημοτικές επιχειρήσεις Ύδρευσης βρίσκονται πλέον σε απόγνωση λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει το ενεργειακό τιμολόγιο μετά την πώληση της ΔΕΗ. Όπως φαίνεται οι συνέπειες αυτών των επιλογών δεν έχουν τέλος» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο νεοφιλελεύθερος κ. Σκυλακάκης, όμως, βρήκε τη λύση: φορτώστε χρέη τους αδύναμους. Κάθε μέρα παραμονής τού κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, που δεν νοιώθουν στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, διασφαλίζει διαιώνιση της οικονομικής απόγνωσης και απελπισίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων»..zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.