Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και ανέβασε βίντεο από τη διαδικασία

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η πρώην ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η Σοφία Αλιμπέρτη ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Συγκεκριμένα, η ίδια μας αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της

για να κάνει ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

Η πρώην ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει πως γίνεται η ανώδυνη διαδικασία του μη χειρουργικού λίφτινγκ.

«Λοιπόν για αυτό το ραντεβού ανυπομονούσα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ίσως για αυτό ανέβηκα στην Αθήνα. Οπότε τι κάνει αυτό το μηχάνημα; Η εμμηνόπαυση έχει συμβάλλει σε όλο αυτό. Νιώθω ασφαλής στα χέρια σου, θα γίνω πιο νέα και πιο σφριγηλή. Δεν πονάει!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

.govastileto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.