Σάββατο, Δεκεμβρίου 17

Οι Συριζαίοι δουλεύουν για τον Κυριάκο (αλλιώς δεν εξηγείται)…

Οι Συριζαίοι δουλεύουν για τον Κυριάκο (αλλιώς δεν εξηγείται)…

Του Strange Attractor

Έγραφα εδώ τις προάλλες για το πώς ο Κυριάκος θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Αλέξη, μιας και ό,τι και να κάνει, όσα και να φάει, όλοι όσοι θυμούνται τα πεπραγμένα των τσιρκολάνων του Αλέξη λένε «απεταξάμην τον Σύριζα».

Με αποτέλεσμα οι «άριστοι» να συνεχίζουν απτόητοι το θεάρεστο έργο τους χωρίς καν να ασχολούνται με τα διάφορα σκάνδαλα που τους αποδίδονται.

Και με τους φίλα προσκείμενους στον σμιλεμένο κυβερνήτη μας επιχειρηματίες να συνεχίζουν τη μασαμπούκα, αφού το κρατικό χρήμα όπως φαίνεται θα συνεχίζει να ρέει στα (ιδιωτικά) ταμεία των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών τους, όσο το αντίπαλο δέος παραμένει ο «σέξι Αλέξης».

Παρασιτικός καπιταλισμός αλά γκρέκα και έτσι… τα έχουμε πει, να μην τα ξαναλέμε.

Και πριν λοιπόν αλέκτορα φωνήσαι, έρχεται διά μίαν ακόμην φοράν ο Αλέξης (και τα σούργελά του) για να με επιβεβαιώσουν.

Αφορμή ο πυροβολισμός στο κεφάλι 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς, που τον καταδίωκαν μεσάνυχτα και κάτι, επειδή έβαλε φέσι 20 ευρώ σε βενζινάδικο.

Και εκεί είναι που αρχίσανε τα όργανα.

Με πρωτοπαλίκαρα τους συριζαίους, που σαν να μην πέρασε μια μέρα, κι εκεί που κάποιοι νομίζαμε ότι επιτέλους σοβαρεύτηκαν, βρήκαν πάλι αφορμή να θυμηθούν τις δήθεν αριστερές ιδεοληπτικές αγκυλώσεις τους, και να ξιφουλκήσουν εναντίον της «φασιστικής» αστυνομίας που δολοφονεί αθώα παιδάκια για 20 ευρώ, την ώρα που «οι Πάτσηδες κάνουν πάρτι εκατομμυρίων κλέβοντας τα σπίτια του λαουτζίκου» μπλα μπλα μπλα… (ξεχνώντας βέβαια να μας πουν ότι ο Πάτσης με νόμο του Σύριζα έκανε ό,τι έκανε).

Και επαναλαμβάνοντας τις διάφορες σαχλαμάρες που διατύπωναν πριν πάρουν την εξουσία, όπως π.χ. κατάργηση των ΜΑΤ, αφοπλισμό της αστυνομίας, οργάνωση εθελοντικών ομάδων πολιτών περιφρούρησης των γειτονιών (εν είδει σοβιέτ), και άλλες τέτοιες δήθεν αριστερές παπάντζες*, τις οποίες βέβαια ξέχασαν όσο ήταν κυβέρνηση, με τα ΜΑΤ να δέρνουν δεξιά κι αριστερά, μέχρι και συνταξιούχους, την αστυνομία να συνεχίζει να οπλοφορεί προστατεύοντας τα κυβερνητικά στελέχη (82 αστυνομικοί φύλαγαν μόνο τον μπάρμπα Αλέκο τον φραπεδιάρη επί 24ώρου βάσης), και το Μαξίμου να είναι «πακτωμένο» από παντού με κλούβες των… ΜΑΤ,  που θα καταργούνταν όταν πρώτα θα ωρίμαζαν οι συνθήκες για τον πούρο σοσιαλισμό (όπως θα έλεγε και η Μποφίλιου η διανοήτρια, που δηλώνει τροτσκίστρια αλλά ψηφίζει, λέει, ΚΚΕ!!!).

Έτσι λοιπόν, όσοι συμπατριώτες μας (και είναι πάρα πολλοί) ξέχασαν στο διάστημα που μεσολάβησε τα πεπραγμένα του Σύριζα στο καίριο ζήτημα της εγκληματικότητας, ξέχασαν τον νόμο Παρασκευόπουλου που έβγαζε ξανά στο δρόμο ελεύθερους κι ωραίους μέχρι και καταδικασμένους σε τρεις φορές ισόβια δολοφόνους, ξέχασε τη στήριξη από πλευράς Σύριζα κάθε είδους παραβατικού αντικοινωνικού ατόμου, ακόμη και μαχαιροβγαλτών προσφύγων πολέμου από χώρες χωρίς πόλεμο, και απασχολημένοι με τη σκληρή πραγματικότητα του υπαρκτού μητσοτακισμού, την ακρίβεια, τα σκάνδαλα, την πενία, κλπ.  σκέφτονταν μέχρι και να ψηφίσουν Σύριζα μπας και φύγει επιτέλους ο ανέμελος εκπρόσωπος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, ο οποίος ξεγέλασε κόσμο και κοσμάκη τη μία με το «μακεδονικό», την άλλη με την «τάξη και ασφάλεια», κ.ο.κ.

Και ενώ λοιπόν πλησιάζουμε σε εκλογές, με πολλούς κοψοχέρηδες νοικοκυραίους να σκέφτονται στα σοβαρά να ψηφίσουν Σύριζα, έρχονται οι ίδιοι οι Συριζαίοι, και σαν να είμαστε ξανά μανά στο 2014 στήνουν χορό του Ζαλόγγου, πυροβολώντας τα πόδια τους δηλαδή, υπερασπιζόμενοι την ανομία, καταγγέλλοντας την αστυνομία, και όλα αυτά με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου Ρομά, πατέρα δίχρονου παιδιού, που όπως είπε σε κανάλι ο 28χρονος μπαμπάς του «τι έκανε το παιδί; Βενζίνη πήγε να βάλει… έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

Και με τον 39χρονο παππού του να συμπληρώνει «ας έπαιρναν το νούμερο της πινακίδας, κι ας έρχονταν σπίτι να του δώσουν μια κλήση»!

Το αποτέλεσμα; Όλοι αυτοί που ξέχασαν τι εστί Σύριζας να το ξαναθυμούνται, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Ναι, στις καθυστερήσεις ο Σύριζας έβαλε αυτογκόλ.

Και ποιοι ωφελούνται από πλευράς ψήφων;

Αν κρίνω από τον περίγυρό μου, ωφελείται ο Κυριάκος, και δευτερευόντως ο Τζήμερος, ο Εμφιετζόγλου, μπορεί και ο Βελό…

Διότι όσο «προοδευτικός» και αν είσαι, σίγουρα δε μπορεί (αν είσαι στοιχειωδώς νοήμων) να υποστηρίζεις παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές, ούτε να καταγγέλλεις την αστυνομία, την οποία πρώτη θα καλέσεις όταν το αυγό μπει στον δικό σου κ@λο.

Διότι δε πρέπει να ξεχνάμε το κλασικό «άθεος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο, και ισλαμολάγνος αλληλέγγυος μέχρι να σου βιάσει τον γιο ο Αμπντούλ από το Αλγέρι», που ισχύει και για περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων εναντίον σου.

Εν κατακλείδι, μάλλον ο Αλέξης πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό, αλλιώς δεν εξηγείται (εκτός κι αν φοβάται να πιάσει την καυτή πατάτα, κι άρχισε πάλι τα κουλά του).

*Ο πραγματικός κομμουνισμός, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, ήταν και είναι κάθετος εναντίον κάθε παραβατικής πράξης, πατάσσει με ιδιαίτερη ορμή κάθε παραβατικότητα, και δεν έχει καμία σχέση με τις αηδίες που εκστομίζουν οι εδώ δήθεν αριστεροί του Σύριζα, που πολύ αμφιβάλλω για το αν διάβασαν ποτέ βιβλίο περί μαρξισμού κλπ, χωρίς εικόνες.

Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος όλα τα προηγούμενα χρόνια, και όντως δεν υπήρχε αστυνομία στην Αν. Γερμανία, στην ΕΣΣΔ, στη Κούβα, κλπ.

https://antinews.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .