Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Τσίπρας: «Είναι πιθανόν ο Μητσοτάκης να μην ξανανοίξει τη Βουλή και να πάει σε πρόωρες εκλογές»

Κεραυνούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λαμία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μητσοτάκη με αφορμή την άτακτη αποχώρησή του από τη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο της ΕΥΠ, που προκάλεσε σάλο και οργή στα κόμματα της αντιπολίτευσης

«O κ. Μητσοτάκης έχει ένα θέμα σοβαρό. Απ’ ό,τι φαίνεται, αν δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα προστατευόμενο περιβάλλον δεν θα μπορεί να έρχεται στη Βουλή χωρίς να αποφεύγει σκηνές σαν αυτή που είδαμε την προηγούμενη Πέμπτη όπου το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Δεν απαντά επειδή ξέρει ότι είναι ένοχος, η απάντηση που δίνει είναι ότι απλά είναι ανεπαρκής, ότι τα έκαναν κάποιοι υφιστάμενοί του, τα έκανε ο ανιψιός του και τον κορόιδεψε. Είναι μία πολύ θλιβερή εκδοχή. Ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι ήταν ανεπαρκής, βλαξ δηλαδή και όχι ένοχος. Εγώ τον γνωρίζω καλά, δεν είναι βλαξ – είναι πολύ ευφυής – είναι ένοχος. Η συγκάλυψη των παράνομων υποκλοπών είναι ακόμα χειρότερη από το ίδιο έγκλημα που έχει διαπραχθεί» τόνισε και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα»: «Σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ πιθανόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην ξανανοίξει τη Βουλή μετά τον προϋπολογισμό και να πάει σε πρόωρες εκλογές» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

newsbreak.gr

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button
“Triklopodia.gr”, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.