Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Γλυκά Νερά: Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Λαυρίου - Συναγερμος στην ΕΛΑΣ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη λεωφόρο Λαυρίου 77, στα Γλυκά Νερά, περί τις 11:00 της Δευτέρας (26/12). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ πέρασαν από βενζινάδικο και πυροβόλησαν στον αέρα.

Το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον περασμένο Ιούνιο, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες, ενώ αστυνομικοί ερευνούν το χώρο αλλά και το τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους..cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.