Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

Τηλεφωνικές υποκλοπές…


…του Παναγιώτη Τραϊανού * 

Η βενιζελική Χούντα αποκαλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου !!!

Ο «βόθρος» άνοιξε κι αποκαλύφθηκε η «γύμνια» τής Δημοκρατίας μας !!!

Ίωνας Δραγούμης, Μπακογιάννης αλλά και Τεμπονέρας είναι κομμάτια από το ίδιο «παζλ»!!!

Η πραγματική «αποφράδα ημέρα» για τον Ελληνισμό ήταν η ημέρα που ο προδότης Ελευθέριος Βενιζέλος πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Αθήνα …Η στιγμή που ο επικεφαλής τής συμμορίας των «ξυπόλητων» κατσικοκλεφτών έφτασε στην Αθήνα και είδε τον Ελληνισμό σαν «λεία», την οποία θα μπορούσε να παραδώσει στους ξένους, προκειμένου να πάρει ως «αντιπαροχή» τον πλουτισμό τον δικό του και της συμμορίας του …Μια συμμορία, η οποία —από την πρώτη στιγμή τής εμφάνισής της— συνοδευόταν από την κακή φήμη τού «μισθοφόρου» και είχε πάντα υψωμένη τη σημαία «ευκαιρίας» …Μια συμμορία έτοιμη να «μισθωθεί» από κάθε ενδιαφερόμενο …και εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλοί …Άγγλοι, Γερμανοί κι Αμερικανοί ήταν υποψήφιοι «πελάτες», οι οποίοι θα ήθελαν να ελέγξουν τον τρομερό Ελληνισμό την ώρα που «ξεκοιλιαζόταν» η Οθωμανική Αυτοκρατορία και τον αντιλαμβάνονταν ως απειλή.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα άρχισε το πραγματικό «δράμα» τού Ελληνισμού …Η μεγαλύτερη «πληγή» στο σύνολο της ιστορίας του. Ό,τι δεν κατάφεραν οι βάρβαροι Πέρσες, οι Ούννοι και οι «Κιουταχήδες» με τη βία εις βάρος τού Ελληνισμού το κατάφεραν οι κατσικοκλέφτες με τις προδοσίες τους …Μια πραγματική «πέμπτη φάλαγγα» των ξένων ιμπεριαλιστών μέσα στην «καρδιά» τού Ελληνισμού …Μια συμμορία σκληρών κι αδίστακτων δολοφόνων, όπως ο διαβόητος Γύπαρης, ο οποίος σκότωσε σαν το «σκυλί» τον Ίωνα Δραγούμη, που —δυστυχώς γι’ αυτόν— είχε αντιληφθεί εγκαίρως τον ρόλο τους και τους στόχους τους. Σκότωσαν σαν το «σκυλί» έναν γιο Πρωθυπουργού, εν ενεργεία βουλευτή, εκδότη και πιθανότατα —λόγω της δημοφιλίας του— μελλοντικό Πρωθυπουργό. Άγρια θηρία, που «δάγκωσαν» κατ’ ευθείαν κάποιον που θεωρούσαν εχθρό τους, στέλνοντας «μήνυμα» και στους υπόλοιπους… …

.

… …η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bit.ly/3VkzXnE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .