Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Εργα Υπουργων ...ΓΕΛΟΙΟΙ !

 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΝΣΗΜΑ !

Διαφημιζει ο Χατζηδακης νεα προγραμματα του Οαεδ για 30000 θεσεις εργασιας,ξεχναει να πει οτι αυτες οι θεσεις εξαγγελονται καθε χρονο χωρις κανενα αποτελεσμα,ειδικα αυτες για τους ανω των 55 ετων η τους μακροχρονια ανεργους ...αυτες οι θεσεις δεν ειναι για κοινωφελη προγραμματα.... αλλα πρεπει να υπαρξει εργοδοτης που να ζητησει να προσλαβει καποιον απο αυτες τις κατηγοριες ανεργων....συνηθως μονο καποιος που εχει γνωστο η φιλο με επιχειρηση η στο δημοσιο μπορει να βρει θεση μεσω αυτων των προγραμματων.

Στα κοινωφελη προγραμματα αν εχεις κανει ενα 8μηνο μετα σε αποκλειουν απο ολα τα επομενα.

Σας εχουν αναφερει ποτέ ποσες απο αυτες τις 30000 θεσεις εργασιας με πενιχρους μισθους καλυπτονται?

ΟΧΙ

Αυτο δεν εμποδιζει τον παντελως ανεργο Χατζηδακη να διαφημιζει τις θεσεις αυτες,για αρχη επειδη θελει να αποδειξει οτι κανει εργο ενω δεν κανει τιποτα,τα ιδια εκανε τοσο καιρο που κατηγορουσε τους ανεργους οτι ειναι ζαπλουτοι και συγχρονως παιρνουν και τα πενιχρα επιδοματα του Οαεδ,την ιδια ωρα ο Διοικητης του Οαεδ πληρωνει τα bluetoοth ακουστικα του 200 ευρω με κρατικο χρημα,ο δε παντελως ανεργος Χατζηδακης χρεωνει τον προυπολογισμο για τα ταξιδακια του στην Κρητη.

Αντιλογο δεν εχει,οτι θελει εξαγγελει,υπαρχει η δεν υπαρχει,βρεθουν θεσεις η οχι τις εξαγγελιες τις εχει κανει.....εξαγγελιες για επικοινωνιακους λογους.

Ο αλλος ανικανος και φασιστας συγχρονως υπουργος Αδωνις διαφημιζει το καλαθι του νοικοκυριου,το καλαθι του νοικοκυριου το εχουμε ξαναπει....ειναι ακριβοτερο απο 20 εως 50% απο τις προ των αυξησεων κανονικες τιμες των προιοντων που περιεχει...οχι τις παλιες τιμες προσφορας.

Οι ανεργοι,οι εργαζομενοι,οι συνταξιουχοι δεν πηραν καμια αυξηση,με τα ιδια χρηματα ψωνιζουν να φανε,τις υπηρεσιες,το πετρελαιο,την βενζινη που εχουν ανεβει τοσο.

Δεν ειναι γελοιο να διαφημιζει οτι αγοραζουμε τα παντα απο 20 εως και 50% ακριβοτερα αυτος ειναι και περηφανος για αυτο?

Κι ομως,σε μια μπανανια με πρωθυπουργο την δουλαρα του Σβαμπ και με στοχο την υποδουλωση της χωρας και αποπληθυσμο της ολοι αυτοι περηφανευονται οτι κυβερνουν και οτι δινουν και λυσεις.

Και δεν ντρεπονται..

Ντρεπεται η ντροπη για λογαριασμο τους.

Αλλα εσεις ψηφισατε και τον φασιστα και τον ανεργο υπουργο και την παραδουλευτρα του Σβαμπ?

Και μαζι με αυτους δεν λειτουργει τιποτα στην χωρα,αυτοι φυσικα λενε οτι λειτουργει,εμεις ξερουμε ομως.

Καλα να παθετε.


https://harrytsopanos.blogspot.com

 https://www.ksipnistere.com/2022/12/blog-post_971.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .