Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15

Σταμάτης Φασουλής: Η εξομολόγηση για τις νύχτες που μένει άγρυπνος – «Η μνήμη παίζει έναν περίεργο ρόλο»

Παραδέχθηκε πως «τώρα τελευταία γίνεται αυτό»
Σταμάτης Φασουλής: Η εξομολόγηση για τις νύχτες που μένει άγρυπνος – «Η μνήμη παίζει έναν περίεργο ρόλο»

Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης (13/12). Ο παρουσιαστής κατά την συζήτηση που είχε με τον σκηνοθέτη του τόνισε πως έχει πάρα πολλές γνώσεις και αυτό φαίνεται, μεταξύ άλλων, και από τις ιστορίες που λέει συχνά.

Τότε ο Σταμάτης προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με τη μνήμη του και τις νύχτες που μένει άγρυπνος.

 

«Είναι και η μνήμη που σε εμένα παίζει έναν περίεργο ρόλο. Πολλοί ξέρουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν τα ανασύρουμε. Εγώ μάλλον ζω με αυτόν τον τρόπο χωρίς να το θέλω. Πολλές φορές έρχονται πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μάλλον δεν είναι κι ωραία. Αυτά επιμένουν.

Είναι ένα πράγμα που πολλές φορές με αφήνει άγρυπνο. Τώρα τελευταία γίνεται αυτό. Δεν ξέρω όλο αυτά μου έρχονται. Ρε γ…ο έχω κάνει και καλά πράγματα στη ζωή μου. Όταν πάω να τα επικαλεστώ, δεν έρχονται τα… μην πω. Προσπαθώ να πω αυτό το αξίζω, αξίζω, αξίζω και μου βγαίνει όλο αξίζεις, αξίζεις, αξίζεις» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .