Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Δήμητρα Λιάνη: «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μόνο φίλος»


 «Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα»

Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για την συγκατοίκησή της με τον φίλο της.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή

και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα».

bvsdghstgh 2
Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου

Συνέχισε λέγοντας πως: «Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ. Το λάθος μου ήταν ότι έδειχνα εμπιστοσύνη με παιδική αφέλεια σε άτομα και προδόθηκα. Η φίλια είναι δύσκολη άλλα όταν υπάρχει, είναι πραγματικό οχυρό».

201810101306400.0080 dimitra liani papandreoy 9102018
Δήμητρα Λιάνη

Τέλος, ανέφερε ότι: «Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου.

200810241117070.0005 DIMITRA LIANI PAPADNREOY 23102008 Φοβάμαι για τον τόπο μου, τα εθνικά ζητήματα, το μέλλον της οικονομίας και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Νεότερη είχα αντιμετωπίσει σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άλλα κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν».

κληρονόμησα από τον πάτερα του τον τσαμπουκά του. Σταμάτησα να κάνω σχέδια. Αφήνω τα πράγμα άπλα να έρθουν».
https://www.espressonews.gr/celebrities/349091/dimitra-liani-zo-me-filo/


 
https://www.espressonews.gr/celebrities/349091/dimitra-liani-zo-me-fiΑκολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.