Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Επτά προβλήματα υγείας που δεν είχαμε ιδέα ότι θεραπεύονται με αλάτι

alati

Το αλάτι αποτελεί ένα υλικό, το οποίο οι νοικοκυρές επιλέγουν να το τοποθετούν στο φαγητό τους.

Αυτό, διότι το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να προσφέρει νοστιμιά στα φαγητά. Ωστόσο, το αλάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς, όπως για φυσική θεραπεία.

.Συνάχι: Γεμίστε ένα μπουκαλάκι νερό και βάλτε μέσα και μισό κουταλάκι του γλυκού,

αλάτι. Έπειτα, γέρνοντας το κεφάλι, ρίξτε νερό στο ρουθούνι σας.

2. Πονόλαιμος: Οι γαργάρες με χλιαρό αλατόνερο καταπραΰνουν τον πονόλαιμο και αποσπούν τις τοξίνες.

3. Στοματική Υγιεινή: Ξεβγάλτε το στόμα σας με 1 κουταλιά του γλυκού αραιωμένο αλάτι σε 110ml χλιαρό νερό. Έτσι, θα εξουδετερώσετε τα βακτήρια στα ερεθισμένα ούλα και θα απαλύνετε τον πονόδοντο.

4. Τσιμπήματα Από Μέλισσες & Έντομα: Φτιάξτε μια πηχτή πάστα από αλάτι και νερό. Μετά, απλώστε την επάνω στην πληγείσα περιοχή. Το αλατόνερο βοηθά στην ανακούφιση από τη φαγούρα, καθώς και από τον πόνο.

5. Κάψιμο Στη Γλώσσα: Όλοι έχουμε καεί, πίνοντας ένα καυτό φλιτζάνι καφέ. Σε αντίστοιχη περίπτωση θα πρέπει να διαλύσουμε μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Έπειτα, θα πρέπει να ξεβγάζουμε το στόμα μας κάθε 1 ώρα.

6. Ακμή: Φτιάξτε δική σας αλοιφή από αλάτι και νερό για να την τοποθετείτε τοπικά στα σπυράκια. Το βέβαιο είναι πως θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

7. Άπνοια Ύπνου: Κάντε γαργάρες με αλατόνερο για να συρρικνώσετε τις αμυγδαλές και να λυθεί το πρόβλημά σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.