Σάββατο, Δεκεμβρίου 24

Συμμορίες υποκριτών

Ακούμε κάθε μέρα για την βοήθεια που δίνει το κράτος στους τελείως ηλίθιους που αποκαλεί ..... ευάλωτους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και δυστυχώς ξεχνάμε, ξεχνάμε ποιοι και από πότε έφεραν τεράστιες ομάδες του πληθυσμού σε αυτή την κατάσταση, οι ίδιοι αυτοί έρχονται τώρα και παριστάνουν τους φιλεύσπλαχνους και σωτήρες σε αυτές τις ομάδες πληθυσμού  προσφέροντας  επιδόματα και pass γιατί πλέον πάνω από τους μισούς Έλληνες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Πείτε μου


Από το 2009 με πρωθυπουργό τον γελοίο παγκοσμιοποιητή  Γαπ ποιοι μείωσαν

Μισθούς

Συντάξεις

Ποιοι έκοψαν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα?

Πριν από αυτή την ημερομηνία ποιος έβαλε την Ελλάδα στο Ευρώ με αποτέλεσμα ένα προϊόν που στις 21 Δεκέμβριου κόστιζε εκατό δραχμές την επομένη η τιμή του ήταν ένα ευρώ? Τρεις φορές και βάλε επάνω?

Ήταν από τότε μια σχεδιασμένη φτωχοποίηση του ηλίθιου πληθυσμού ο οποίος πανηγύριζε στους δρόμους και τα ΑΤΜ με νέο νόμισμα που του υποβάθμιζε την αγοραστική του δύναμη στο ένα τρίτο.

Εμείς, εσείς οι πιο μεγάλοι σε ηλικία πρέπει να θυμάστε τις τιμές, τι αγόραζες τότε με 5000 δραχμές και τι αγοράζεις τώρα, τι αγόραζες  έστω την επομένη της αλλαγής του νομίσματος με 15 ευρώ, χαίρεστε που ενώ με 5000 δραχμές τότε κάνατε τα ψώνια της εβδομάδας τώρα 15 ευρώ δεν φτάνουν για 5 προϊόντα του Σούπερ Μάρκετ?

Και μετά  από το έγκλημα αυτό άρχισαν τις μειώσεις, μειώσεις μισθών, κατάργηση ΑΤΑ, μειώσεις  συντάξεων, μειώσεις σε κάθε  εισόδημα, την ίδια  ώρα οι αυξήσεις ήταν  συνεχόμενες.

 

Άλλη απάτη είναι η τιμή του πετρελαίου, κάθε  φορά που αυξάνονταν οι τιμές του ανέβαιναν άμεσα και οι τιμές παντού, είδατε ποτέ να μειωθούν οι τιμές όταν μειωνόταν η τιμή του μαύρου  χρυσού?

 

Μήπως νομίζετε ότι αν μειωθεί τώρα θα βρείτε καλύτερες τιμές?

 

Θυμάστε παραδείγματος χάριν πριν κάποιους μήνες που λόγω έλλειψης χοιρινού αύξησαν τις τιμές στο σουβλάκι, έπεσε η τιμή όταν σταμάτησε η έλλειψη?

 

Όχι, γιατί έτσι είναι το σύστημα, αυξάνουν αλλά δεν μειώνουν ποτέ.

Έρχονται τώρα και τάζουν τι?

 

Ότι θα επαναφέρουν τον κατώτατο εκεί που ήταν 12 χρόνια πριν?

 

Και εσείς χαίρεστε?

 

Που σας έχουν υποζύγια και σας μαστιγώνουν τόσα χρόνια και ενώ αυτοί πλουτίζουν εσείς δεν έχετε να φάτε?

 

Υπερηφανεύεται στο τουιτερ ο Κούλης επειδή ανεβαίνει ...όπως λέει η οικονομία της χώρας

Στους ολιγάρχες απευθύνεται, εσείς γιατί χαίρεστε?

 

Είδατε καμιά καλυτέρευση στο εισόδημά σας?

 

Η αγοραστική δύναμη του Έλληνα είναι ελάχιστα επάνω από του Βούλγαρου, είμαστε  προτελευταίοι στην Ευρώπη όταν οι τιμές  είναι κατά  πολύ  ακριβότερες και σε προϊόντα και σε υπηρεσίες.

 

Σε λίγο θα καταντήσουμε να τρώμε όλοι με κουπόνια, αυτός είναι ο στόχος τους.

 

Όσοι δεν τρώτε ακόμα δεν σας νοιάζει, αλλά θα σας νοιάξει σύντομα, έρχεται η ώρα σας.

 

Λέει ο Άδωνις ότι λειτουργεί το καλάθι του νοικοκυριού, τότε γιατί  δίνουν  ακόμα  μερικές  πενταροδεκαρες?

 

Αφού λειτουργεί δεν χρειάζονται άλλες φιλευσπλαχνίες.

 

Σας, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

 

Ανέβασαν το όριο συνταξιοδότησης στα 72 έτη, το ξέρετε εσείς αυτό, σταδιακά μεν αλλά εκεί θα πάει.

 

Από την αγάπη που μας έχουν το έκαναν?

 

Όχι

Θέλουν να πεθαίνουν οι μέλλοντες συνταξιούχοι χωρίς να πάρουν σύνταξη, ας έχουν δώσει χιλιάδες ευρώ μέσω των εισφορών τους  δεκαετίες τώρα, ποιοι  έφαγαν τις αποταμιεύσεις των ταμείων?

Τι να πρωτοθυμηθω, τα εγκλήματα τους είναι διαχρονικά και συνεχόμενα

Κι εσείς  χαίρεστε με τα 22 ευρώ  market pass,και δεν ντρέπεστε που αφήσατε  αυτές τις αχαλίνωτες συμμορίες να καταστρέψουν την ζωή σας  και την ζωή των παιδιών σας, εννοώ όλα τα κόμματα, όχι  ένα  μόνο.

Καθήστε και σκεφτείτε, έχετε αυτή την δυνατότητα?

Και ίσως μετα καταλάβετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Αλλιώς χαθήκαμε.

Υ.Γ. Στην Αυστραλία που έζησα αρκετά χρόνια δεν πληρώνει κανείς  εισφορές για σύνταξη παρα ένα ποσό βάση της φορολογικής τους δήλωσης μια φορά κάθε χρόνο, στο  τέλος ανάλογα με την περιουσία του όταν είναι η ώρα να συνταξιοδοτηθεί  λαμβάνει ανάλογα την σύνταξη του, εδώ γίνεται μια τεράστια  κλοπή και δεν δίνουν καν την δυνατότητα σε κάποιον να μην πληρώνει εισφορές και να κάνει αντ αυτού ιδιωτική ασφάλιση, για τα ποσά των συντάξεων δεν θα αναφερθώ, για  παράδειγμα  δίνω ότι το εβδομαδιαίο  επίδομα ανεργίας  είναι- ήταν το 2012 ίσο η μεγαλύτερο  από τον κατώτατο  μηνιαίο  μισθό στην Ελλάδα.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2022/12/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .