Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15

Νοσηλεύτηκε σε μονάδα Covid για έξι ημέρες ο πενταπλά εμβολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης! (βίντεο)

 «Με "χτύπησε" στο αναπνευστικό»!

Νοσηλεύτηκε σε μονάδα Covid για έξι ημέρες ο πενταπλά εμβολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης! (βίντεο)

Θετικός στον κορωνοϊό παραμένει ο πλήρως, με πέντε δόσεις (κατά δική του δημόσια τηλεοπτική δήλωση), εμβολιασμένος Γιώργος Παπαδάκης και μάλιστα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα Covid για 6 μέρες, γιατί τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.


Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) στο «Καλημέρα Ελλάδα» μέσω Skype και όπως είπε, πέρασε πολύ δύσκολα ενώ για 6 ολόκληρες μέρες παρέμεινε στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με “χτύπησε” στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε:

Την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Παπαδάκη ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό βγήκε θετικό και επομένως δεν θα έπρεπε να παραμείνει στο στούντιο.

 pronews.gr στο Instagram

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου, που και αυτή είχε βγει θετική στον ιό.

 

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/thetikos-ston-koronoio-o-pliros-emvoliasmenos-giorgos-papadakis-imoun-se-monada-covid-gia-6-meres-vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .