Σάββατο, Δεκεμβρίου 17

ΣΥΡΙΖΑ για Food Pass: Ο Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ μετά από 15 μήνες αισχροκέρδειας

Το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά το μέτρο ενίσχυσης που καλύπτει το 10% επί των δαπανών νοικοκυριών σε supermarket και άλλα καταστήματα τροφίμων, με όριο δαπανών 220 ευρώ, σχολίασε με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των πολιτών

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι, «ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε σήμερα ξεπερνάει τα όρια.  Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες. Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ».

O ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνική κοινωνίας. Η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των  πολιτών:

  • ψωμί και δημητριακά 18,7%
  • κρέας 16,7%
  • γαλακτοκομικά 25,3%.

Να σημειωθεί ακόμα ότι τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δις, η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ.

Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.  Την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται». ?

 https://www.ethnos.gr/Politics/article/237876/syrizagiafoodpassomhtsotakhstheleinaagoraseithlaikhpshfome30eyrometaapo15mhnesaisxrokerdeias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .