Σάββατο, Ιανουαρίου 28

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 20/01/2023 και Ο Κ13GRE


GEWKWN:

Όλα τα οχήματα στην κηδεία του Βασιλια Κωνσταντίνου ήταν μαύρου χρώματος, εκτός από ένα λευκό τζιπ που επιβιβάστηκαν η Άννα Μαρία και ο Παύλος.

Η  πινακίδα του αυτοκινήτου έγραφε Κ13GRE. Και σημαίνει "Κωνσταντίνος ο 13ος της Ελλάδος” το διπλωματικό διαβατήριο του Βασιλια Κωνσταντίνου γράφει  "Constantine de Grecia"

Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι ο 13ος Κωνσταντίνος,

ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο 11ος και 12ος Κωνσταντίνος ήταν ο παππούς του.

Η δυναστεία, με τις ελληνικές ρίζες, των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


Το επώνυμο του Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…….Από τον Ιωάννη Χριστιανό δημιουργήθηκε η Βασιλική δυναστεία των Χριστιανών. Μετά τον Γεώργιο Α’, όλοι οι Βασιλείς προέρχονται απ΄ ευθείας από τον προπάτορά τους Γεώργιο Α΄, τον Γεώργιο Χριστιανό έως τον τωρινό Κωνσταντίνο, ως εκ τούτου και το επώνυμο του Κωνσταντίνου είναι: Χριστιανός……


το πρώτο επώνυμο του πρίγκιπα Ιωάννη που μπήκε στον Βασιλικό Οίκο της Δανίας, πριν από το «Χριστιανός», ήταν «Παλαιολόγος». Χρ. Μαντζιάρης


Ο Γέροντας μου πριν από ένα χρόνο αποκάλυψε σε πνευματικά του παιδιά ότι όταν πεθάνει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, "Constantine de Grecia" τότε θα ξεκινήσουν όλα…..


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ 2014 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ…… ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……. Μέσα σε ένα χρόνο θα  ξαναστήσει την Ελλάδα στα πόδια της θα βοηθήσει τους Έλληνες και θα χαρίσει τα χρέη των Ελλήνων, θα ορίσει 33 μόνο άτομα που θα είναι η βουλή των Ελλήνων και πολύ λίγα για την Κύπρο, Ελλάδα και Κύπρος θα κυβερνηθούν από τον άνθρωπο του Θεού ως μια χώρα, και η Κύπρος θα ονομαστεί ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, θα γίνει ένα σύμπλεγμα ένα ζύμωμα πολιτικού και πνευματικού σχεδιασμού από ΑΝΩΘΕΝ, φωτισμένο από το φως του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


 ΣΧΟΛΙΟ: μήπως αυτός ο άνθρωπος θα είναι ο Παύλος ;  σημειώστε ότι ο Ιωάννης ο Άγιος Βασιλεας θα είναι ο εκλεκτός άνθρωπος του Θεού που θα κυβερνήσει από την πρωτεύουσα του Ελληνισμού την Κωνσταντινούπολη, και στην συμπρωτεύουσα ( ΑΘΗΝΑ)  θα κυβερνά την Ελλάδα αυτός που ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με δικαιοσύνη……. κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.


ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως αναστήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αυτός θα είναι ο άνθρωπος του ΘΕΟΥ.


ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 20/1/2023:


‘’ Παιδιά μου, το 2023 θα είναι σημείο σταθμός για την Ελλάδα με πολιτικές και πνευματικές εξελίξεις, θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα  η πτώση η θα είναι η ύψωσης της Ελλάδος, η πτώση θα αφορά το σημερινό πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα της Ελλάδος


Όταν θα δείτε σημεία πολιτικής σύγκρουσης και όχι ξεκάθαρα αποτελέσματα εκλογών τότε θα δείτε παιδιά μου να ανοίγει για την Ελλάδα μια νέα σελίδα, ΕΚ ΘΕΟΥ ΣΕΛΙΔΑ, πρέπει παιδιά μου να τελειώσει αυτό το κομμάτι με την Ελλάδα και τότε θα προχωρήσουν όλα τα άλλα. Μέσα από τις εκλογές και τις εξελίξεις θα έχουμε και τα θέματα με την γείτονα χώρα’’


Αυτό που θα ζήσουμε τώρα παιδιά μου είναι τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα, θα δούμε την πτώση των κυβερνήσεων που δεν θα ονομάζονται πλέον κυβερνήσεις αλλά….. Ηγεσία της χώρας, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι 300 η 200 η 400 κλπ, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων 30 η 33, η Ελλάδα θα ονομάζεται…… ‘’Η Ηγεσία της χώρας των Ελλήνων’’ …….και αυτό θα είναι κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.


Στην Ελλάδα θα έχουμε την πτώση της κυβέρνησης αυτής και θα πάνε σε κυβέρνηση οικουμενική,  που θα της δώσουν όμως άλλο όνομα, μπορεί να την αποκαλέσουν εθνικής σωτηρίας, η κάποιο άλλο, αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα.’’


‘’Σας μίλησα για τον βράχο, Ο ΒΡΑΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, αυτός είναι ο βράχος, και οι ρίζες είναι η πίστη σας, οι καρδιές σας, οι ψυχές σας. Οι πονηροί, και οι πονηροί καιροί που ήρθαν, και τα πονηρά παιδιά τους………κάποιοι γνωστικοί περνούσαν σε μια χώρα, και περνούσαν σε μια εύφορη Γη που έδινε τα πάντα και αν είχε κάτι ελλείψεις, προσπαθούσαν οι γεωργοί, οι χωρικοί, και αυτοί που ο Αφέντης, τους έδωσε την Γη αυτήν, και πρόσθεταν τα απαραίτητα κατασταλάγματα για να γίνει ποιο εύφορη η Γη, και τα απαραίτητα κατασταλάγματα είναι ο δρόμος Του Θεού, οι χωρικοί, οι Γεωργοί, αυτοί που πιστεύουν στον Υιό Του Θεού, και στον Θεό Τον Ίδιο, και στην Αγία Τριάδα.


Και σε αυτούς Ο Αφέντης τους έδωσε εξουσία, οι εκλεκτοί, οι Ιερείς, αυτοί που κράτησαν Ιερά και βρήκαν τα κατασταλάγματα για να είναι εύφορη η γη και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί, και πέρναγαν παιδιά μου αυτοί οι άνθρωποι ανάμεσα στην εύφορη αυτήν Γην.


Είδαν την ευφορία, είδαν τους καρπούς, είδαν τον κορμό και τις ρίζες, είδαν και αυτούς που μάζευαν τους καρπούς με τον ιδρώτα τους, και σκέφτηκαν, επειδή ήταν πολύ γνωστικοί, να ρίξουν σε αυτήν την Γη και κάτι παραπάνω που δεν δοκίμασαν ποτέ.


Και σκέφτηκαν να δοκιμάσουν σε αυτήν την εύφορη Γη για να δουν τι καρπό θα έδινε, μήπως από τα άνθη να έβγαζαν πιο πολλά άνθη η από τα αγκάθια πιο πολλά αγκάθια και πήραν στα χέρια τους αυτοί οι γνωστικοί, και έριξαν ζιζάνια επί της Γης αυτής για να καταστρέψουν την ευφορία και μετά να μεταφέρουν την μετάλλαξη, τον καρπό την μετάλλαξη από τα κατασταλάγματα που έριχναν οι ίδιοι οι χωρικοί.


Με καινούργιες ιδέες με καινούργιες δήθεν γνώσεις και επιστημονικές διαπράξεις τους, και τα κατάφεραν εν μέρει παιδιά μου, τους πίστεψαν κάποιοι χωρικοί που έγιναν χλιαροί στο έργο…..


Και ευφράνθηκαν για λίγο, και μετά ξέχασαν να εργαστούν ξανά και να δουλέψουν γι’αυτην την Γη, ξέχασαν να πάρουν στα χέρια τους όπως παλιά και να όργωναν την Γη που είναι η ψυχή σας.


Θέλησαν να φυτέψουν τον καρπό του Ουρανού, μέσα από την Γη και να ανθήσει, και πήραν καινούργια μηχανήματα, καινούργιες ιδέες, νεότατους καρπούς ΑΚΑΡΠΟΥΣ, και τα έριξαν στην Γη αυτήν για να ανθήσει, και έβλεπαν οι άλλοι οι χωρικοί και έλεγαν ‘’ μα τι κάνουν αυτοί ; ‘’


Στην αρχή περίμεναν να ανθήσουν, αλλά ο καρπός που δεν υπήρχε , ΣΑΠΙΣΕ, και δεν καρποφόρησε, τότε πήραν χρέος καρπούς από έξω, από το εξωτερικό τους έφεραν, ως μια νέα μόδα, ως μια νέα ιδέα, ως μια καινούργια αρχή και μέθυσαν με την δυσοσμία του καρπού αυτού και χάσανε τα λογικά τους.


Άφησαν την ευφορία που Ο Αφέντης τους έδωσε και την εγκατέλειψαν με τις καινούργιες ιδέες, και ζιζάνια μπήκαν στην Γην αυτήν και την μόλυναν, την μοίχευσαν, την έκαναν άκαρπη, αλλά μερικοί από αυτούς γρήγορα προς μετάνοια ήρθαν και όργωσαν ξανά την Γη, αλλά πήραν βοήθεια από τους παλαιούς γεωργούς που γνώριζαν, και από τους εκλεκτούς χωρικούς που γνώριζαν πώς να φυτέψουν ξανά τα κατασταλάγματα του Ουρανού.


Τι δυστυχία επί της γης αυτής, τι κακομοιριά στις ψυχές αυτών, και τι φτώχια του πνεύματος, και τύφλωση της ψυχής αυτών, κατασπαράζεται από τον πόνο όλος ο Ουρανός, προσπαθεί με τους εκλεκτούς του, με τα στόματα αυτών να δώσει επί της Γης ξανά την ευφορία.


Πολλοί παιδιά μου στις μέρες σας δεν θα δεχτούν την ευσπλαχνία Του Θεού, δεν θα δεχτούν πάλι, όπως παλιά, τα Λόγια Του Κυρίου τους, αλλά θα ευφρανθούν οι ψυχές τους με όλη την δυσοσμία, αλλά όπως σάπισαν τον καρπό, τον μοναδικό, τον εκλεκτόν και δεν άνθησε από τα ζιζάνια, έτσι φοβάμαι παιδιά μου ότι και οι ψυχή τους σαπίζει μέρα με την μέρα, καιρό με καιρό.


ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.     ΤΗΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΟΧΗ


ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑ ΜΕΙΝΕΤΕ , Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΧΡΙΣΤΕΨΟΥΝ, Η ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.


ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ….. ‘

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .