Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Πλοίο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιεί εκτόξευση προσομοιωμένου υπερηχητικού πυραύλου στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σκάφος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στις Βερμούδες, πραγματοποίησε προσομοιωμένη εκτόξευση ενός υπερηχητικού πυραύλου ZIRCON εναντίον ενός «ναυτικού στόχου 900 χιλιόμετρα μακριά». Η εκτόξευση του Simulated περιλάμβανε τη χρήση του Ηλεκτρονικού Πολέμου που στην πραγματικότητα έκανε ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ στα ραντάρ των ΗΠΑ, τα κινητά τηλέφωνα στο Mid-Atlantic των ΗΠΑ και μάλιστα διέκοψε την κυκλοφορία του ψηφιακού Διαδικτύου για 34 δευτερόλεπτα!

Η φρεγάτα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού «Admiral Gorshkov» δοκίμασε τις δυνατότητες κρούσης του πολυδιαφημισμένου ρωσικού υπερηχητικού πυραύλου Zircon στον δυτικό Ατλαντικό Ωκεανό.

Οι άνθρωποι στην περιοχή του μέσου Ατλαντικού των ΗΠΑ αντιμετώπισαν παρεμβολές ηλεκτρονικού πολέμου σε συσκευές πολιτών όπως κινητά τηλέφωνα και Διαδίκτυο για 34 δευτερόλεπτα.

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/01/blog-post_26.html?showComment=1674895700673#c1940765011740268934

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.