Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Η αυτοβιογραφία του ξεπέρασε τις 400.000 πωλήσεις στη Βρετανία

Έμεινε πίσω μόνο από τον Χάρι Πότερ

Πρίγκιπας Χάρι: Η αυτοβιογραφία του ξεπέρασε τις 400.000 πωλήσεις στη Βρετανία

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι που έχει τον τίτλο «Ρεζέρβα» έκανε πάταγο στη Βρετανία, αφού ξεπέρασε τις 400.000 πωλήσεις και έγινε το πρώτο που πουλάει περισσότερο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη χώρα.

«Ανέκαθεν ξέραμε ότι αυτό το βιβλίο θα πετούσε, όμως ξεπερνά ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις μας» ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του ο Λάρι Φίνλεϊ, ο διευθυντής του εκδοτικού οίκου Penguin Random House.

 

«Εξ όσων γνωρίζουμε, τα μοναδικά βιβλία που πούλησαν περισσότερα αντίτυπα κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους ήταν εκείνα με πρωταγωνιστή τον άλλο Χάρι», τον μικρό μάγο Χάρι Πότερ, πρόσθεσε.

Ο εκδοτικός οίκος διευκρίνισε ότι τα στοιχεία βασίζονται στις πωλήσεις του βιβλίου μόνο στη Βρετανία.

Η αυτοβιογραφία του Χάρι επισήμως κυκλοφόρησε σήμερα, με τους ανυπόμονους αναγνώστες να σπεύδουν στα βιβλιοπωλεία για να προλάβουν να αγοράσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου που περιέχει αποκαλύψεις και κουτσομπολιά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Στο βιβλίο ο Χάρι αφηγείται περιστατικά και εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, της μητριάς του Καμίλα και του μεγαλύτερου αδελφού του, του διαδόχου Ουίλιαμ.

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το βιβλίο ή τις συνεντεύξεις του δούκα του Σάσεξ και θεωρείται απίθανο να μην υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση στα όσα ισχυρίζεται.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.