Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Γιάννης Μπέζος για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα»

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος»

mpezos
Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα χρονιά, αλλά και για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ». Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ και για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπό του.

Όσον αφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει και τη νέα χρονιά σημείωσε: «Δεν με αφορούν τα γούρια, τα φλουριά και τα ποδαρικά για τη νέα χρονιά, είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, θα ολοκληρώσουμε στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το Σάββατο το βράδυ».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpque0o0quqx)


Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ο Γιάννης Μπέζος με τη σειρά του αρκέστηκε να πει: «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι΄αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

https://www.protothema.gr/life-style/article/1328232/giannis-bezos-gia-tin-apologia-tou-petrou-filippidi-den-xafniazomai-apo-tipota/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.