Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Βόμβα Bauer (ΝΑΤΟ): Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με τη Ρωσία, όμως έχει καλύτερα όπλα κι αυτό είναι πρόβλημα


Tο ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού.... Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, αναγνώρισε ο στρατιωτικός διοικητής

Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer δήλωσε ότι η Συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι έτοιμη για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία σε συνέντευξή του στο

τηλεοπτικό κανάλι RTP της Πορτογαλίας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, υποστήριξε: «Είμαστε έτοιμοι».

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι το ΝΑΤΟ πρόκειται να απαντήσει μόνο εάν η Ρωσία περάσει την κόκκινη γραμμή εισβάλλοντας σε ένα από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.


Καλύτερα όπλα


Ο στρατιωτικός αξιωματούχος τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένο επειδή αυτή τη στιγμή η Ρωσία έχει τη στρατιωτική πρωτοβουλία.

"Το ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού.

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα", είπε.

Η συνέντευξη έθεσε επίσης το θέμα της εισαγωγής «μιας οικονομίας σε καιρό πολέμου αλλά σε καιρό ειρήνης», ωστόσο, ο Bauer παραδέχτηκε ότι αυτή η διαδικασία θα ήταν δύσκολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.