Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα, ήμουν απαίσια

γη

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 28/1 επέστρεψε με το Chart Show μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H γνωστή τραγουδίστρια, απόψε μας καλωσόρισε για ακόμα μία φορά στο εντυπωσιακό πλατό του μουσικού σόου έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Αρσενάκο η οποία και την παρομοίασε με ένα πολύ όμορφο λουλούδι καθώς έλαμπε.

Στο πλατό του Chart Show βρέθηκε και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μεταξύ άλλων, διηγήθηκε ιστορίες από την καριέρα της, ενώ μίλησε για τη στιγμή που έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Την αγαπώ πολύ την Αλίκη και τότε και τώρα και πάντα. Ήταν πολύ φίλη του Φρέντι Γερμανού. Με πήραν να κάνω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ στην ταινία το πιο λαμπρό αστέρι. Απαγόρευε στις ταινίες της να υπάρχει άλλη ξανθιά. Εγώ να την ακούω να κλαίει να φωνάζει και εγώ τι να κάνω; Έβαψα τα μαλλιά μου μαύρα, ήταν απαίσια», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.