Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Ώρες αγωνίας για το παιδί του λαού – «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα»

Καταγραφή

«Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα», λέει ο Νίκος Νικόλιζας για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να βιώνει ο Νίκος Ξανθόπουλος, αλλά και η οικογένειά του. Το παιδί του λαού παράμεινει στην εντατική σχεδόν ένα μήνα και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.


«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του.

Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική», είπε αρχικά ο Νίκος Νικόλιζας για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Κλείνοντας, ο Νίκος Νικόλιζας ανέφερε: «Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που βρίσκεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις»

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.