Κυριακή, Ιανουαρίου 8

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Φιλιππίδης εβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του»

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Ο Φιλιππίδης εβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές καθώς και για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είχε κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες

παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους» είπε αρχικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους» είπε αρχικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος γιατί έγινε παραβατικός. Η αχαλίνωτη λίμπιντό του δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω και πήγε και της τον ακούμπησε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.



 

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, επίσης είναι φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι, να τραγουδάω» συμπλήρωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .