Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Όλα αυτά βέβαια τα κάνει τώρα, λίγο πριν τις εκλογές. Μετά θα ξεδιπλώσει πλήρως τη φιλομεταναστευτική της ατζέντα. Αυτή τη φορά μας έχει ενημερώσει. Κανείς δεν δικαιούται να ξεγελαστεί.


 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι «έλυσε» το μεταναστευτικό. Στην πράξη, μετέφερε 120 χιλιάδες παράνομους μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα, υλοποιώντας ουσιαστικά τον τουρκικό σχεδιασμό. Παράλληλα δημιούργησε ΚΥΤ σε 5 νησιά και στον Έβρο για να υποδεχτεί το επόμενο κύμα.
Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός δεν παύει να μας λέει ότι το σχέδιο του για τη «λύση» του δημογραφικού είναι η αντικατάσταση πληθυσμού.
Σε αυτή τη φάση η κυβέρνηση αξιοποιεί το περιστατικό της «Μαρίας του Έβρου» και ασκεί διώξεις σε ορισμένες ΜΚΟ που ξεπέρασαν κάθε όριο. Επίσης υπόσχεται ότι θα υψώσει φράχτη στον Έβρο. Ωστόσο, δεν αλλάζει το πολύ ευνοϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την παράνομη μετανάστευση που η ίδια έφερε. Όλα αυτά βέβαια τα κάνει τώρα, λίγο πριν τις εκλογές. Μετά θα ξεδιπλώσει πλήρως τη φιλομεταναστευτική της ατζέντα. Αυτή τη φορά μας έχει ενημερώσει. Κανείς δεν δικαιούται να ξεγελαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.