Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στο περιοδικό «ΟΚ!» μίλησε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία έκανε μία σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων, απάντησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την φημολογούμενη σχέση τους.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε μία «γεύση»

απ’ όλα όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για τον ποδοσφαιριστή.


Συγκξεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν βγήκε να μιλήσει για τον Ντέμη Νικολαΐδη, παρά μόνο για τα τηλεφωνήματα που δεχόταν, καθώς όπως είπε η ίδια «αν ανοίξεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής μετά δεν κλείνει».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του Mega και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν σε σχέση πολλούς μήνες πριν γίνει δημόσια γνωστή.

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, αλλά η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν άντεξε την προβολή από τα ΜΜΕ, ενώ αργότερα ο Ντέμης Νικολαΐδης σύναψε νέα σχέση.

govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.