Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Φωτεινή Αθερίδου: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους βιώνουν η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Την είδηση που κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Δημήτρης Μακαλιάς.


Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς που είναι καλός φίλος του ζευγαριού, αποκάλυψε πως η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους,

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνώριζε την είδηση εδώ και καιρό ωστόσο, σεβόμενος την επιθυμία του ζευγαριού δεν είχε αναφέρει τίποτα.
Να θυμίσουμε, πως η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έχουν ήδη έναν γιο ο οποίος είναι περίπου 3 ετών και έχει πάρει το όνομα Θοδωρής.

 govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.