Παρασκευή, Ιανουαρίου 27

Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί – Οι Έλληνες ήταν εις τους αιώνες των αιώνων ΕΛΛΗΝΕΣ !

Εάν τα τελευταία 40 χρόνια έχουν γίνει ΛΑΘΗ, δεν τα έκανε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ. Τα έκαναν αυτοί που κυβέρνησαν.

Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί – Οι Έλληνες ήταν εις τους αιώνες των αιώνων ΕΛΛΗΝΕΣ !

Το αέναο Ελληνικό  Πνεύμα, όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος δεν ρίχνει αναθέματα. Εύχεται καλό κατευόδιο και συμπαρίσταται στους οικείους του. Το Χριστιανικό Πνεύμα το οποίο -αρέσει δεν αρέσει -είναι κι αυτό Ελληνικό, αναζητά την ευλογία του Υψίστου και την άφεση των αμαρτιών του τεθνεώτος! Πάνω σε αυτά χτίστηκε ο Δυτικός Πολιτισμός!

Αναθέματα, ύβρεις και κατάρες, ανήκουν σε άλλους πολιτισμούς. Ισλαμοφασιστικούς και Τρομολαγνικούς που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εμάς του Έλληνες! Ο τέως βασιλιάς των Ελλήνων απέθανε. Και απεδείχθη ότι είχε πολύ περισσότερους πιστούς απ’ ότι νομίζαμε. Η σπέκουλα της Αριστεράς στη χώρα, δεν λειτουργεί καθόλου καλά! Διότι στα 50+ μου δεν διαπίστωσα ποτέ κάποιον από την οικογένεια του τέως, να επιθυμεί να παρέμβει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας! Αποδέχτηκαν το Δημοψήφισμα και ΠΟΛΙΤΙΚΑ, κάθισαν στην άκρη. Η συμπεριφορά των γιων του είναι ευπρεπής και ελληνοπρεπής. Και γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να μην γίνει ένας θάνατος, αντικείμενο πολιτικής σπέκουλας!

Η Μοναρχία στην Ελλάδα απέθανε με το δημοψήφισμα του 1974

Απευθυνόμενος προς τον σύριζα και τους λοιπούς … Ράμπο που μάχονται κατά της … Μοναρχίας, έχω να τους πω ότι η Μοναρχία στην Ελλάδα απέθανε με το δημοψήφισμα του 1974. Τους βλέπω λάβρους κατά των Γλύξμπουργκ αλλά δεν τους άκουσα ποτέ να μιλάνε για τα εγκλήματα του Γερμανικού Οίκου Βίτελσμπαχ, και ειδικά του Οθωνα, που εξευτέλισε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και έστειλε στον άλλο κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων με τα «Βαυαρικά»! Προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν, διότι μεταξύ Καποδίστρια και Οθωνα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα διάλεγαν τον Οθωνα, γιατί αυτό τους επιβάλλει το … Αμβούργο!

Οι σύγχρονοι Σιλβέστερ Σταλόνε του Πολιτεύματος, ξεχνούν, ότι κι αυτοί έκαναν ένα δημοψήφισμα! Μόνο που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το 61% του Ελληνικού λαού, και μεταμόρφωσαν ένα τρανό «ΟΧΙ» σε ένα απαράδεκτο «ΝΑΙ». Ας αφήσουν λοιπόν τους λεονταρισμούς, όσοι καταριούνται τον θάνατο του Τέως, αλλά αναστενάζουν κάθε φορά που βλέπουν την μούμια του Λένιν, του Μάο Τσε Τουνγκ, του Μπεν Μπέλα και του … Σείχη του Κατάρ! Και ντρέπονται να πουν ότι η “Βόρεια Μακεδονία” δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παζάρι, που κατέληξε στο  γνωστό … QatarGate!

Στην Ελλάδα, δεν περνούν πια αυτά τα φληναφήματα

Αυτοί που πούλησαν την Μακεδονία στο όνομα του ΓερμανοΤουρκικού Βαλκανικού βλαχομπαρόκ σχεδίου, δεν έχουν κατανοήσει ότι στην Ελλάδα, δεν περνούν πια αυτά τα φληναφήματα ως ιδεολογική πυξίδα. Η Ελλάδα, δεν θέλει βασιλιάδες. Όπως επίσης δεν θέλει σπέρματα της Ισλαμικής Τρομοκρατίας του Αμπού Νιντάλ, (κατά κόσμο Σαμπρί αλ Μπάνα)! Ούτε του «Κάρλος το Τσακάλι», που έσπειραν την διεθνή τρομοκρατία επί μια 20ετία στην Ελλάδα. Και κατάφεραν να μετατρέψουν την 17Ν, από επαναστατική οργάνωση, σε οργάνωση κλεφτοκοτάδων! Σε οργάνωση που θέρισε αθώους όπως ο Αξαρλιάν και οι λάτρεις της, θέρισαν αθώες ψυχές στην Μαρφίν!

11/7/1988 Η δολοφονική επίθεση στο City of Poros

Εμείς οι Έλληνες, δεν φοβόμαστε κανέναν τέως βασιλιά. Δεν φοβόμαστε καμία πολιτειακή εκτροπή από ακροδεξιούς! Αλλά δεν φοβόμαστε και κανέναν ακροαριστερό, που νομίζει ότι μπορεί να αδειάζει γεμιστήρες σε αθώους όπως ο Αξαρλιάν! Και μπορεί να καίει περιουσίες στο όνομα μιας αλά καρτ επαναστάσεως!

Εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες, όπως δεν επιτρέπουμε να έρθει η ακροδεξιά στην Εξουσία, έτσι ακριβώς δεν επιτρέπουμε να έρθει η ακροαριστερά στην Εξουσία! Γιατί και τους δυο τους πληρώσαμε με έναν εμφύλιο!

Αν θέλουν οι ακροαριστεροί να  κερδίσουν την συμπάθειά μας, τότε δεν έχουν παρά να καταδικάσουν όσους έσπειραν τον θάνατο στην Ελλάδα! Να καταδικάσουν όσους τα πήραν χοντρά για να δώσουν την Μακεδονία στους σπόνσορες απ’ το Αμβούργο! Και να καταδικάσουν τον νεοσουλτανισμό του Ερντογάν.

Στην Ελλάδα σήμερα, ΔΕΝ είναι ο τέως ο εχθρός, αλλά οι νυν

Ο Κωνσταντίνος που απέθανε είναι τέως, όπως ΤΕΩΣ είναι και ο κομμουνισμός που δεν θα κυβερνήσει ποτέ ξανά την χώρα!

ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ είναι ο τέως Βασιλιάς ο εχθρός των Ελλήνων. Πολύ περισσότερο κάποιοι νυν μοιάζουν ως εχθροί, παρά οι … τέως! Εχθρός των Ελλήνων ΣΗΜΕΡΑ, είναι αυτός που φτωχοποίησε τους Έλληνες, αυτός που έστειλε στην ξενιτιά μισό εκατομμύριο Ελληνόπουλα! Αυτός που διέλυσε τα κρατικά ταμεία υπέρ της ανάπτυξης των Γερμανών βιομηχάνων! Αυτός που υπέγραψε τα τραγικά Μνημόνια! Εάν τα τελευταία 40 χρόνια έχουν γίνει ΛΑΘΗ, δεν τα έκανε ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ. Τα έκαναν αυτοί που κυβέρνησαν. Και τα μεγαλύτερα και πλέον ολέθρια, τα έκαναν αυτοί που αυτοαποκαλούνται ως αριστεροί! Γιατί πιστέψτε με, σέβομαι πάρα πολύ την αριστερά λόγω οικογενειακών καταβολών! Τόσο πολύ, που είναι αδύνατο για μένα να πιστέψω ότι ο Τσίπρας είναι αριστερός!

Εάν ήταν πραγματικός αριστερός, θα είχε κάνει ήδη χαρακίρι μετά την “πατσαβούρα της Λίμνης”!

Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ τους, ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί! Οι Έλληνες ήταν εις τους αιώνες των αιώνων ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΥΓ.

Δεν θέλω να με κυβερνά κάποιος από τη Γερμανία ή την Δανία! Γι αυτό και δεν συμπαθούσα ποτέ τους οίκους Βίτελσμπαχ και Γλύξμπουργκ! Αλλά επίσης δεν θέλω να με κυβερνά ένας Μαοϊκός ή Κουβανός εκπρόσωπος στην Ελλάδα! Τι θέλω; Θέλω να με κυβερνά ένας Έλληνας, που σέβεται τα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .