Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: «ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ» Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΡΟΥΦΗΞΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ;

ΧΕΙΜΑΡΑΣ

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκαν σχετικές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής Θέμης Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις ότι η εταιρεία του έκανε business με δημόσιο χρήμα

Στην επίμαχη ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας

της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από την εταιρεία του η οποία έλαβε τουλάχιστον 400.000 ευρώ, από το δημόσιο, παρά το ότι υπήρχε ασυμβίβαστο. Ο ίδιος αναφέρει ότι αποχώρησε την Δευτέρα, την ίδια μέρα δηλαδή που έγιναν οι αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας του το 2020 καλύφθηκε από «δηλωθέντα εισοδήματα», Ενώ το ποσό που εισέπραξε κατά την αποχώρηση του δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην τράπεζα!

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του:

«Η αποχώρησή μου, έναντι τιμήματος 65.847€, έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2020.

Επίσης όφειλαν να γνωρίζουν, ότι δεν απαιτείται η κατάθεση του ποσού αυτού στον λογαριασμό μου, αφού δεν πρόκειται για αύξηση ή μείωση του εταιρικού κεφαλαίου της επιχείρησης, αλλά για μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων που μπορεί να γίνει νόμιμα με ιδιωτικό συμφωνητικό»!

Δηλαδή, από την ανακοίνωση του Χειμάρα προκύπτει ότι ο βουλευτής εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό, προφανώς σε μετρητά, αφού δεν υπήρξε τραπεζική κατάθεση!

Μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρεί σιγή ιχθύος για τη δράση του «νέου Πάτση» που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αναγκάζοντας ακόμα και κυβερνητικούς βουλευτές να εξωτερικεύσουν τη δυσαρέσκειά τους. Η «ατολμία» Μητσοτάκη να τον διαγράψει δεν άργησε να «αγγίξει» ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

Ολόκληρη η δήλωση παραίτησης του κ. Χειμάρα είναι η εξής:

«Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της Φθιώτιδας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μου και να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας.

Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και παρά το γεγονός ότι από τα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτει αύξηση των πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και ζητώ συγνώμη από όσους άθελά μου στενοχώρησα.

Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%99%ce%a4%ce%97%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%9f-%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%9f-%ce%9d%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.