Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Αποστρατικοποίησης νησιών συνέχεια - Είναι επικίνδυνα επικίνδυνοι πλέον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αποστρατικοποίησης νησιών συνέχεια
 
Πινελάκι και πετρέλαιο για απολύμανση
 
Το 90, την τελευταία χρονιά που ένας φίλος δημόσιος υπάλληλος στην Πληροφορική των ΕΛΤΑ του έφεραν, καλή του ώρα, έναν απόστρατο στρατηγό του μηχανικού για να τους διευθύνει. Κάποιος του πήγε να εγκρίνει ένα τιμολόγιο συντήρησης των mainframes που είχανε πάρει τότε για την εφαρμογή Ταχυπληρωμη, με την οποία έγινε δυνατή η εισαγωγή του ΦΠΑ στην Ελλάδα. Και έφαγε πόρτα με το αμίμητο:
 
"Δεν είδα κανέναν από την εταιρία να έρχεται κάποια Παρασκευή να περνάει με κανένα πινέλο με πετρέλαιο τους κομπιουτορες. Δεν εγκρίνεται!"
 
Μέσα σε ένα αντίστοιχο πνεύμα και εντός της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, χωρίς μελέτες ή εισηγήσεις όσων κατέχουν 5-10 ψηφιακά κολυβογράμματα από τους στραταίους, καταργούν τώρα άρον άρον την Διεύθυνση Πληροφορικής του Στρατού Ξηράς!
 
Την στιγμή που θα έπρεπε αυτή να αναβαθμισθεί σε διακλαδικό Σώμα Ηλεκτρονικού Πολέμου- Διαστήματος και Πληροφορικής, κάποιοι πάλι σκέφτονται το πινέλο και την πετρελαίωση για τους κοριούς, κάνοντας ακριβώς το αντίθετο. Ατόπημα ισοδύναμο, ή και χειρότερο, με την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών που παρήγγειλε ο πολυχρονεμενος μας Σουλτάνος.
 
Είναι επικίνδυνα επικίνδυνοι πλέον. 

Υ.Γ Μήπως έχουν στο νου τους εκτός απ' τους ιππείς να ρίξουν στη μάχη και τοξοβόλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.